Dette melder partene i en pressemelding. Avisen vil få navnet Lyngdals Avis, og skal gis ut på papir hver torsdag fra 6. mars. I tillegg vil avisen videreføre nettavisen lyngdalsavis.no.

– Vi ønsker med papirutgaven til Lyngdals Avis å være med på og styrke mediemangfoldet på Sørlandet, sier ansvarlig redaktør Erlend Haddeland.

Avisen skal være en abonnementsavis, og vil tilby leserne lokalt innhold fra Lyngdal, både i papir, på nett, lesebrett og mobil, samt presentere hovedavisen som eAvis.

– Vi opplever at nettavisen vår har blitt godt tatt imot. Å starte en papiravis i Lyngdal er et ambisiøst prosjekt i en utfordrende bransje, men vi har stor tro på dette, og gleder oss veldig til å ta fatt på oppgaven, sier han.

— Nordsjø Media er fornøyde med å ha fått til et samarbeid med Media Sør om å etablere og videreutvikle en lokal avis for Lyngdal. Vi ser på Lyngdal som et svært spennende område, med stort potensial for en egen lokalavis. Og det passer godt inn i vår portefølje av lokalaviser, sier Ernst A. Eik som er administrerende direktør i Nordsjø Media AS.

Lyngdals Avis AS vil ha sitt kontor i Lyngdal.