**KRISTIANSAND: Ferjepassasjer havnet i arresten

23.58** En 54 år gammel ferjepassasjer fra Rogaland ble tatt hånd om av politiet etter å ha forårsaket kvalm på ferjeterminalen i Kristiansand. Ifølge politiet var mannen både beruset og vanskelig å ha med å gjøre og ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

02.12** Politiet gjennomførte en promillekontroll på Setesdalsveien. 25 bilister ble kontrollert, ingen ble tatt med promille.

**TVEDESTRAND: Stakk fra politiet

02.36** En politipatrulje i Holt ønsket å kontrollere en sølvfarget BMW, etter at føreren hadde påkalt politiets oppmerksomhet med sin kjøremåte. Bilisten valgte imidlertid å stikke av fra politiet, som på sin side besluttet å ikke ta opp forfølgelse av bilen.

**GRIMSTAD: Brann i bolig

03.40** Politi, brann og ambulanse rykket ut etter melding om brann i bolig. Ifølge politiet dreide det seg om en mindre brann som oppstod og ble slukket av de som bodde i huset. Ingen kom til skade da brannen oppstod. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

**MANDAL: Kjørte av veien — kolliderte med tre

04.29** Politiet fikk melding om en bilist som hadde kjørt av veien og kjørt inn i et tre på Monestranda i Mandal. Både politi og ambulanse ble sendt til stedet. Bilen var påført store materielle skader i sammenstøtet, og fører var stukket fra stedet. Politiet har så langt ikke lykkes med å få tak i bileier, eller den som kjørte bilen da ulykken skjedde. Bilen er nå tauet inn av politiet som vil undersøke saken nærmere.

**MANDAL: Fikk besøk av ubuden gjest

06.02** Politiet fikk melding fra beboere i Elveveien i Mandal om at de hadde fått besøk av en ubuden gjest. En kvinne hadde i nattens løp tatt seg inn i parets bolig. En 31 år gammel kvinne ble tatt hånd om av politiet og satt i arresten. Hun vil bli avhørt om forholdet senere.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for kjøring i rus

08.43** Politiet stoppet en bilfører i Henrik Wergelands gate etter mistanke om at vedkommende var ruspåvirket. Mannen, en 35-åring fra Kristiansand, måtte avlegge utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Brann i motor

09.32** Ingen ble skadet da det begynte å brenne i motorrommet på en bil som stod parkert i Nikkelveien. Brannen ble raskt slukket.

FLEKKEFJORD: Arbeider falt fire meter ned stige

**ARENDAL: Innbrudd på Saltrød

12.44** Noen har brutt opp et vindu i et hus. Tyvene har stukket av med penger og PC-utstyr.

KRISTIANSAND: Stjal Mercedes på Kjevik

I tidsrommet mellom 12. desember og i dag er det stjålet en sølvfarget Mercedes Geländewagen med nummer BP 75945 fra parkeringsplassen på Kjevik.

**KRISTIANSAND: Butikktyv kunne ikke vise leg

12.15** Betjeningen på Kiwi i Markens gate avslørte en butikktyv. Mannen, som er i slutten av 20-årene, kunne ikke vise legitimasjon. Han er bosatt i Kristiansand, men er ikke norsk.

**RISØR: Stjal bil

14.44** En grå Mitsubishi Pajero er stjålet fra Risør. Bilen sto med nøklene i. Den har nummer VF 88963 og har grønne skilter.

**LYNGDAL: Innbrudd på speiderhytta

19.07** Det har vært innbrudd på "speiderhytta". Tyvene har romstert rundt, knust en verandadør og stjålet en prosjektor.

KRISTIANSAND: Pågrep rømt fange