sbra-1.jpg Foto: Vegard Nekstad
sbra-3.jpg Foto: Vegard Nekstad
sbra-5.jpg Foto: Vegard Nekstad
sbra-4.jpg Foto: Vegard Nekstad
Like etter klokken 23 lørdag kveld faller 2. etasje i bygget sammen. Foto: Vegard Nekstad
20121117_224923.jpg Foto: Vegard Nekstad

SONGDALEN: Fædrelandsvenenns reporter på stedet forteller at huset var helt overtent da brannvesenet kom til stedet like før klokken 23 lørdag kveld.

— Politiet fikk melding fra AMK om at det var et hus som sto i brann i Rosselandsveien i Songdalen. Omfanget er at huset er totalskadet, sier innsatsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

Klikk på bildet øverst i saken for å se video fra brannstedet.

Flammer og røyk kunne sees på lang avstand, blant annet fra E 39. Huset ligger langs gamle E 39, noen få meter fra den veien.

Kristiansandsregionen brann og redning stasjon Søgne fikk raskt bistand fra brannstasjonen i Kristiansand. To mannskapsbiler og en tankbil var kjapt på plass. En ambulanse og flere politipatruljer sto i beredskap på stedet.

Like etter klokken 23 falt 2. etasje i huset sammen. Brannvesenet undersøkte i natt en redskapsbod som ligger fire-fem meter fra huset.

Ubebodd hus

— Vi har fått melding om at det sannsynligvis er et ubebodd hus, sier innsatsleder Formo. Det er ikke kjent om det har vært personer ved eller i huset forut for at brannen startet.

Brannmannskapene konsentrerte arbeidet om å hindre at brannen skulle spre seg til nabobygget.

Huset ligger i Rosselandsvegen, gamle E 39, mellom Oasen skole og bensinstasjonen på Brennåsen.

Nedbrent

— Brannvesenet vil etterslukke utover natta, sier innsatsleder Formo.

Det var tre politipatruljer på stedet. Trafikken på Rosselandsvegen stoppet som følge av brannen. Politiet omdirigerte trafikken fordi brannvesenets biler sperret veien.