MANDAL: Det var beboere i Tregdeveien i Mandal som oppdaget brannen. Brannvesenet ble varslet og rykket ut til stedet med båt. Politiet rykket ut i en annen båt.

Brannen ble meldt inn klokken 00.10. Brannvesenet temmet flammene og jobbet for at brannen ikke skulle spre seg til andre hytter i nærheten. Da brannen var slukket, kunne brannvesenet konstatere at hytta var helt nedbrent.

Saken vil bli videre etterforsket.

**KRISTIANSAND: Tatt med tabletter og narkotika

01.36** Tre personer ble i natt tatt i besittelse av ulovlige tabletter og narkotika i Setesdalsveien i Kristiansand. De tre er henholdsvis 23, 26 og 34 år gamle.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko på pub

02.27** To menn på 33 år ble i natt pågrepet på utestedet Harveys i Tollbodgata. Mennene var i besittelse av narkotika og ble dermed arrestert.

**KRISTIANSAND: Kjedekollisjon på Varoddbroa

08.00:** Les egen sak

**FARSUND: Hund savnet fra Vanse

09.49:** En hannhund av typen border collie er meldt savnet fra Mellomveien i Vanse. Hunden, som er sort og hvit, forsvant mandag kveld.

**FROLAND: Trafikkulykke på Svenesbrua

10.36:** Les egen sak

**MANDAL: Innbrudd på Vestre Skogsfjord

11.17:** Melding om at det har vært innbrudd i et ubebodd hus på Vestre Skogsfjord. En politipatrulje har undersøkt stedet.

**ARENDAL: Audi Quattro stjålet

12.12:** En sort Audi Quattro, med registreringsnummer PD 26708, skal være stjålet fra Sandstø brygge i løpet av natten.

**FARSUND: Uforsvarlig kjøring med uregistrert bil

13.05:** Politiet fikk melding om at noen kjørte uforsvarlig med liten, rød og uregistrert bil på Vanse. En politipatrulje kjørte til stedet, og fant bilen på Fylkesvei 43. Den 35 år gamle sjåføren måtte ta utvidet blodprøve, og ble siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand. Mannen hadde heller ikke førerkort, og blir siktet for dette og å ha kjørt en uregistrert bil.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet frå Vågsbygd

13.21:** En gang mellom mandag ettermiddag og tirsdag klokka 10 har noen stjålet en moped fra Bråvannstien. Mopeden har registreringsnummer PT 8524. **KRISTIANSAND: Brann i kjeller

15.47:** Les egen sak

**ARENDAL: Kjørte inn i parkert bil

15.57:** En personbil kjørte flere ganger inn i en annen bil som sto parkert i Torvgata. Dermed dukket det opp en mistanke om at sjåføren ikke var edru, og vedkommende blåste 1,7 i promille. Operasjonsleder Ingrid Mæhre opplyser at fyllekjøreren må på legevakten for utvidet blodprøve.

**GRIMSTAD: Full og utagerende

16.12:** En person som er beruset og utagerende i Storgaten blir tatt hånd om av politiet. Vedkommende var heller ikke i stand til å ta vare på seg selv.

**SØGNE: Underslag av kjøretøy

17.43:** En hvit VW Transporter med registreringsnummer DL 15758 er underslått i forbindelse med utleie. Forholdet vil bli anmeldt.

**BYKLE: Påkjørt elg

18.23:** En elg er påkjørt av en bil sør for Ørnefjell på rv9. Det er ingen personskader, men bilen har fått materielle skader og elgen forsvant inn på heia. Viltnemnda er varslet og vil søke etter elgen.

**SØGNE: Råkjører

18.57** : En UP-patrulje stopper en bilist som kjører 104 km/t i 80-sonen. På grunn av for mange prikker, får 21-åringen førerkortet beslaglagt.

**GRIMSTAD: Mistanke om tyvgods

19.01:** Et polsk kjøretøy med diverse støtfangere i lasten, blir stoppet på E 18 i Grimstad. Politiet mistenker at dette er tyvgods og det viser seg at de skadede støtfangerne er plukket fra søppeldynga. De involverte dimitteres.

**MANDAL: Nekter å stoppe

19.29:** En bilist nekter å stoppe for kontroll av UP. Patruljen får til slutt stoppet bilen nord for Holum. Det viser seg at den 22 år gamle bilføreren ikke har førerkort og bilen er begjært avskiltet. Han mistenkes også for å være i besittelse av mindre mengder narkotika.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

19.34:** Det meldes om slåsskamp og amper stemning på en adresse på Grim. Politiet sender en patrulje til stedet som bortviser en person. Det kommer ingen anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

19.48:** En 42 år gammel mann blir oppdaget da han stjeler med seg et par sko fra Eva sko. En ansatt følger etter vedkommende til politiet pågriper mannen.

**KRISTIANSAND: Truende pasient

20.13** : Politiet må bistå legevakten i Kristiansand som har en pasient som oppfører seg truende overfor de ansatte.

**KRISTIANSAND: Vanskelig person

20.30:** Ved jernbanestasjonen ber vekter om bistand fra politiet til å ta seg av en vanskelig person som sitter i ventehallen og drikker. 57-åringen pågripes og anmeldes for drikking på offentlig sted og besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

21.03:** En bil blir kontrollert ved Kartheia og bilfører er i besittelse av mindre mengder narkotika.

**LYNGDAL: Kan ikke ta vare på seg selv

21.33:** En overstadig beruset kvinne sliter med å ta vare på seg selv ved Jonas B. Gundersen i Lyngdal. En patrulje tar seg av den 53 år gamle kvinnen og kjører henne hjem.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

22.59:** Vekter oppdager på overvåkingskamera at det utføres et innbrudd hos Norsk Metall. Politi sendes til stedet.