**ARENDAL: Slagsmål

00.55** fikk politiet melding om slagsmål mellom to personer på Madam Reiersen i Arendal. En politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at en polsk gjest hadde provosert andre gjester på stedet. Til slutt fikk en 41-åring nok av dette og slo til den polske borgeren. Polakken ble kjørt til legevakten, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet. Mistenkte i saken, er en 41 år gammel mann fra Rykene.

**KRISTIANSAND: Bråk i beruset tilstand

01.04** kom politiet over en 20-åring som laget kvalme på Seven – Eleven i Markens. Mannen ble kjørt til arresten og vil bli anmeldt for å ha laget bråk på offentlig sted i beruset tilstand.

**ARENDAL: Brukket nese

02.20** fikk politiet melding om at en mann hadde slått ned en av dørvertene på Castelle i Arendal. En 18-år gammel mann ble pågrepet, mistenkt i saken. Dørverten, en 30 år gammel mann fra Arendal måtte en tur på legevakten med brukket nese. Saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Drosjesjåfør angrepet

02.28** fikk politiet en telefon fra en drosjesjåfør som fortalte at han var blitt angrepet av en av sine kunder. Sjåføren opplyste selv om at han var uskadd og at han hadde kjørt bort fra stedet. Siden kunden var forsvunnet rykket ikke politiet ut. Nå venter de på en eventuell anmeldelse i ettertid.

**KRISTIANSAND: Skallet ned

02.38** fikk politiet melding om slagsmål mellom to parter på utsiden av Kick. En 20-år gammel mann fra Kristiansand skal ha blitt skallet ned av en 23-åring fra Søgne. Fornærmede i saken måtet en tur til legevakten. Det er mulig forholdet vil bli anmeldt i ettertid.

**ARENDAL: Grove trusler

02.48** oppsøkte en dørvert fra utestedet Fisher på Langbrygga i Arendal politiet for å opplyse om at han ville anmelde en navngitt person som ved stengetid hadde kommet med grove trusler mot mannen og hans familie.

SØGNE: Slagsmål

Politiet fikk i natt melding fra AMK om slagsmål i Søgne. En politipatrulje og ambulanse ble sendt til stedet hvor slagsmålet skulle foregå. Situasjonen beskrives som uklar, men enden på visa var at to personer ble kjørt til legevakten for sying og nærmere undersøkelser. Begge parter blødde fra sår i hodet. Det er uklart om noen av de to ønsker å anmelde saken. De to involverte er begge menn fra Søgne, og er henholdsvis 48 og 56 år gamle.

**TVEDESTRAND: Slått ned av fire litauere

03.33** fikk politiet en telefon fra en mann som hevdet å ha blitt slått ned av fire litauere i sentrum av Tvedestrand. Vedkommende fortalte at han, uvisst av hvilke grunn, hadde blitt med de i en bil. Bilen hadde så kjørt inn i et smug hvor ugjerningen skal ha funnet sted. Mannen var selv usikker på hvor i Tvedestrand han befant seg siden han ikke var lokal, men etter litt om og menn ble han lokalisert. Vedkommende hadde fått et kutt over nesen.

KRISTIANSAND: Brannslukningsapparat

Politiet pågrep i natt to personer som hadde gjort skadeverk med minst et brannslukningsapparat i Baneheitunnelen. Begge erkjente forholdet.

**ARENDAL: Ufin kvinne

03.25** kom politiet over en kraftig beruset kvinne i sentrum av Arendal. Kvinnen, som er 33-år gammel, skal i tillegg til å ha vært kraftig beruset ha kastet mynt på politiet og pratet svært stygt. Enden på visa var derfor at hun ble plassert i arresten.

**MANDAL: Biltyveri

05.01** fikk politiet en telefon fra en mann i Hogganvikveien i Mandal. Han kunne opplyse om at hans BMW 328 i var blitt stjålet. Bilen er fiolett og har registreringsnummer PX 46357. **HÆGEBOSTAD: Diesel

11.40** fikk politiet melding om tyveri av cirka 100 liter diesel fra et snekkerverksted i Hægebostad. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

13.57** stoppet politiet en tyskregistrert bil på Grim. Sjåføren, en 32 år gammel mann, blåste over det som er den lovlige promillegrensen. Han ble derfor tatt med inn til en utvidet blodprøve.

VENNESLA: Kollisjon ved Hægelandsheimen

**KRISTIANSAND: Innbrudd i garasje

18.25** Det har vært innbrudd og tyveri fra en garasje på Hamresanden. Eieren har ikke oversikt over hva som er stjålet. Forholdet blir anmeldt.

ÅSERAL: Brann i hytte på Ljosland

**KRISTIANSAND: Lagde bråk på bussen

19.48** En passasjer lagde bråk på en buss i Tollbodgata. Politiet fjernet mannen fra stedet.

**KRISTIANSAND: Full mann kjørt til legevakt

22.33** Politiet fikk melding fra Telfords pub om at det hadde kommet inn en overstadig beruset mann. Politiet kom til stedet.

— Han var virkelig sørpe full, så vi måtte kjøre han til legevakta. Det kan være han blir innlagt på sykehuset, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

Politiet fikk også klager på den 29 år gamle Birkenes-mannen fra Grimstad tidligere på kvelden.

**RISØR: Husbråk

23.50** Politiet fikk melding om at det var bråk fra et hus i Kragsgate. Politiet hadde ikke kommet til stedet da fvn.no var i kontakt med dem rett etter midnatt natt til mandag.