**SØGNE: Innbrudd hos OK Marine

09.38:** Melding om at det i løpet av helga har vært innbrudd hos OK Marine. Et ukjent beløp med penger er stålet.

**KRISTIANSAND: Stjal trommer og gitar

09.48:** Noen har i løpet av natta knust en rute i en minibuss som sto parkert i sentrum. Deretter har vedkommende stjålet to afrikanske trommer og en gitar.

**KRISTIANSAND: Et tonn for mye i bilen

12.47:** En fullastet VW Transporter blir stoppet på Rige. Bilen, som har litauiske skilter, har lovt til å ha en vekt på 2800 kilo. Det viser seg at denne veier 3740 kilo, og dermed har nesten et tonn i overvekt. Operasjonsleder Børge Steinsland opplyser at innholdet skal ha vært brukte bildeler. Forholdet vil bli anmeldt.

**VENNESLA: Arbeidsulykke ved Huntonit

13.40:** Les egen sak.

BYGLAND: På kjøretur uten førerkort

14.50: En mann i midten av 40-årene er på kjøretur utenførerkort. Han blir stoppet, og forholdet anmeldt.

GRIMSTAD: Kjøreforbud på grunn av løs presenning

14.55: Politiet får inn melding om at en trailer kjører meden løs presenning på E 18. Ved Grimstad treffer presenningen en bil i motgåendekjørefelt. Politiet ber UP om bistand, og de klarer å stoppe den polsketraileren ved lillesand. Sjåføren får kjøreforbud inntil presenningen er festet.

VENNESLA: Mann skadet i sykkelulykke

16.30: Melding om sykkelulykke ved Vigeland. En 60 år gammelmann mistet bevisstheten, men klarte først å varsle kona om ulykka. Hanfortalte at han har kollidert med en bil, men denne var ikke på stedet da konakom. Hun kjørte mannen videre til legevakten, som sendte han videre tilsykehus. Klokken 17.15 opplyser operasjonsleder Øystein Vellesen at politiet erpå vei til sykehuset for å snakke med mannen og kona om hva som har skjedd.