KRISTIANSAND: Den drepte kvinnen er mest kjent under fornavnet Conni.

— Foreløpig ønsker ikke politiet å si noe nærmere om hvilken type stikkredskap som er brukt, sier politiinspektør Ole Hortemo til fvn.no.

Var kjærester

Den drapssiktede 21 år gamle mannen har vært kjæreste med den drepte. Forholdet tok etter det fvn.no får opplyst slutt for et par måneder siden. Samtidig har det vært klart at den siktede 21-åringen var svært sjalu, og det fremholdes at dette er den mest naturlige forklaringen på det som skjedde i leiligheten i Østerveien 45 natt til søndag.

I store deler av det voksne ungdomsmiljøet i Kristiansand har det vært kjent at det var masse fester i leilighetsbygget. Flere mennesker som skulle på nachspiel i bygget natt til søndag datt plutselig inn i det dramaet som utspilte seg.

Ustabilt forhold

En bekjent av den drepte bekrefter at de to hadde vært kjærester.

— 21-åringen var ekskjæresten hennes. Det ble slutt for kort tid siden, sier ei kvinne som er venn av familien. Hun forteller at forholdet mellom 21-åringen og den 20 år gamle kvinnen har vært ustabilt.

— Det var frem og tilbake hele tiden, sier hun.

- Et sjokk

En kamerat av den siktede 21-åringen sier at 21-åringen kunne være temperamentsfull.

— Men generelt var han veldig rolig, glad og hjelpsom. Ingen hadde forventet dette. Det er forferdelig, det er et sjokk, sier en kameraten til fvn.no.

Kameraten understreker at de to ikke har tilhørt et belastet miljø.

Politiet frigjorde i ettermiddag at det var Hernandez som er drept.