**VENNESLA: Innbrudd i bil

09.11** En bil som stod parkert ved Vikeland i Vennesla, ble brutt opp ved å knuse et vindu. Fra den polskregistrerte bilen ble det stjålet et polsk pass. Politiet har opprettet sak på forholdet.

**VEGÅRSHEI: Fant avrevet sauehode

09.51** Politiet ble kontaktet etter en person fant et avrevet sauehode ved Skeimo i Vegårshei. Statens naturoppsyn ble bedt om å undersøke, og opplyser til fvn.no at sauehodet var gammelt. Det var derfor umulig å finne ut hva som har skjedd.

**KRISTIANSAND: Riper i lakken

10.52** En bileier møtte ved Vågsbygd politistasjon for å fortelle at bilen hans hadde fått to store riper i panseret da den stod parkert i Nordre Hovedgårdsvei natt til tirsdag.

**MANDAL: Stjal fra bil

11.37** Politiet fikk melding om at tyver hadde forsynt seg fra en en bil som stod parkert ved Oksevollen. Tyvene hadde knust en vindusrute og stjålet det som lå i midtkonsollen, deriblant nøkler.

**ARENDAL: Pågrepet for samboervold

12.00** En 40 år gammel kvinne kontaktet politiet og opplyste at hun hadde fått juling av sin samboer. I en sentrumsnær bolig pågrep politiet den angivelige gjerningsmannen, en 41-åring. Han ble brakt til arresten i Arendal. Kvinnen fikk tilbud fra politiet om å bli kjørt til legevakten, men ville eventuelt oppsøke hjelp selv.

**ÅMLI: Påhengsmotor stjålet

12.30** En 5-hesters Johnson påhengsmotor ble meldt stjålet fra en jolle som lå ved Flaten i Åmli.

**ARENDAL: Stjal båt i Pollen

13.11** En båteier møtte ved Arendal politistasjon og opplyste at en 19 fots båt av merket Ibiza, med en 115-hesters Yamaha utenbordsmotor, var stjålet mens den lå i Pollen. Tyveriet skal ha skjedd mellom klokken 11 og 13 tirsdag.

**GRIMSTAD: Kan ha blitt skutt med luftgevær

13.54** En huseier på Fevik i Grimstad fortalte politiet at han mandag kveld hadde hørt et smell i stuevinduet. Tirsdag oppdaget han et lite hakk i vinduets ytterlag, som ifølge politiet tyder på at huset er blitt beskutt med luftgevær.

**KRISTIANSAND: Melding om trafikkuhell

14.07** Politiet fikk melding om trafikale problemer etter et trafikkuhell ved Gartnerløkka, men da patruljen kom fram fant de ingenting uvanlig på stedet.

**KRISTIANSAND: Mistet bilskilt

14.17** En bileier meldte fra til politiet at han trolig hadde mistet et bilskilt mellom Sandvika og Kristiansand mandag. Skiltet har registreringsnummer CE97878. **KRISTIANSAND: For mye last

14.17** Utrykningspolitiet stoppet en bil ved Ronatoppen som var lastet med for mange terrassebord og planker. Statens vegvesen ble bedt om å undersøke forholdet nærmere.

MANDAL: Merkelig kjøring

15.33: Politiet fikk melding om en bil som kjørte litt merkelig på E 39 ved Mones. Bilen ble kontrollert, og alt var i orden.

ARENDAL: Innbrudd hos Laserklinikken

15.40: Det ble brutt opp en dør på Laserklinkken på langbrygga, og utført skadeverk inne i lokalene. Politiet er på stedet, men usikre på hva som kan være stjålet.

ARENDAL: Hund ivaretatt

15.56: En mann har tatt vare på en golden retriever på Skibberhei. Ingen har så langt meldt en slik hund savnet.

MANDAL: Hund forsvunnet

16.06: Blandingshund forsvant under lufting på Sjøsanden camping. Det er en hannhund, blanding av fårehund og collie.

FARSUND: Ubudne hyttegjester

16.53: Uvedkommende tok seg inn i en hytta på Herad, og utøvet dessuten skadeverk på en gravemaskin på stedet. Det uvisst hva som er stjålet.

GRIMSTAD: Prikkfri trafikkontroll

17.07: Politiet i Grimstad kontrollerte vel 100 kjøretøyer ved Vesterled. De tok for seg atferd, eventuell promille og dokumentsjekk. Det ble ingen reaksjoner.

MANDAL: Rådyr påkjørt

17.21: Påkjørselen skjedde på Sånum. Viltnemda er underrettet.

KRISTIANSAND: Ungdomsklammeri

17.21: Krangelen mellom en gruppe ungdommer fant sted på Markens ved 7-11-kiosken. Ved politiets ankomst var det trolige, med unntak av en gutt (17) som var «kranglete», forteller operasjonsleder Vidar Neset. 17-åringen ble bortvist fra stedet.

GRIMSTAD: Undulat fløy innom

17.54: Undulaten som kom på besøk i en hage i Homborsund-området er tatt vare på.

TVEDESTRAND: Sauer i veien

18.04: Fire sauer løp langs veien på E18 ved rett etter Holt. Trolig kom dyrene seg tilbake på egen hånd, forteller Neset.

KRISTIANSAND: Beruset og til legevakten

18.00: Den berusede personen på en benk i Festningsgata ble kjørt veien om legevakten av politiet.