AGDER: Politiet i Agder har pågrepet uvanlig mange i starten på helgen. Siden fredag etterddag er arresten i Kristiansand og Arendal fylt opp med 31 personer.

— Det er litt over gjennomsnittet, for å si det mildt, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen til fvn.no.

Han forteller at de fleste pågripelsene har skjedd etter ordensforstyrrelser.

— Det har vært mange ordensforstyrrelser, særlig i Kristiansand. Det pleier å være mange ordensforstyrrelser, men det er sjelden så mange blir innbrakt, sier han.

Her kan du lese politiloggen for natta:

LILLESAND: Truet østeuropeere med kniv

**KRISTIANSAND: Melding om smell på Flekkerøy

23.38** Flere personer ringte politiet og fortalte at det kom mange smell fra området rundt rundkjøringen. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

KRISTIANSAND: Seks involvert i slåssing

RISØR: Dro kona ut av bilen og skallet henne ned

**KRISTIANSAND: Forsøkte å skalle dørvakt

01.1** 1 En 36 år gammel mann fra Vennesla ble satt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse. Han skal ha forsøkt å skalle ned en dørvakt på Herlig Land, men lyktes ikke.

**KRISTIANSAND: Prøvde å sparke dørvakt

01.22** En 38 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt av politiet etter å ha laget kvalm på Bakgården. Blant annet skal han ha forsøkt å sparke en dørvakt i skrittet. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse, og risikerer også anmeldelse for legemsfornærmelse av dørvakten.

**KRISTIANSAND: 18-åring arrestert

01.26** En 18 år gammel kristiansandsmann ble satt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse på Leopold. Det er uklart hva slags forstyrrelse det er snakk om.

**GRIMSTAD: To arrestert etter slåsskamp

02.06** Politiet rykket ut til en slåsskamp mellom fire-fem personer utenfor Nordea i Storgaten. De to mest aktive; en 18-åring fra Grimstad og en 22-åring fra Danmark, ble pågrepet. Det var amper stemning og en uoversiktelig situasjon da politiet kom.

**BYKLE: Sjalusidrama på Hovden

02.15** Det kom melding om klammeri eller trusler ved skigymnaset på Hovden.

  • Sannsynligvis har det vært sjalusi inni bildet, sier operasjonsleder Klausen.

En privatperson klarte å roe ned partene, så politiet slapp å rykke ut. Politiet har fått navn på de involverte.

**KRISTIANSAND: Skadet drosje

02.19** En 34 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt etter å ha gjort skadeverk på en taxi, samt for å ha kommet med trusler mot personer i området. I forkant hadde mannen blitt kastet ut fra Bakgården.

**ARENDAL: Fire personer gikk inn i rom

02.21** Det kom melding om at fire uvedkommende personer gikk inn på et rom der de ikke var ønsket i et hybelhus i Kystveien. Politiet pågrep fire personer på stedet. En 34 år gammel mann fra Mandal og en 30 år gammel kvinne fra Arendal var i besittelse av amfetamin. De to andre er menn på 34 og 37 år fra Mandal.

**KRISTIANSAND: Sparket politistudent

02.34** To personer er innbrakt for bråk på Leopold. En 26 år gammel mann fra Kristiansand er siktet for å ha sparket en politistudent og en 22 år gammel mann fra samme by er tatt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Nektet å dra fra 7-Eleven

03.07** En 29-åring fra Kristiansand ble bedt om å fjerne seg fra kiosken i Markensgate, noe han ikke gjorde. Dermed ble han satt i arresten og anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Krossen

06.41** Fire personer ble sett løpende fra stedet etter et innbrudd på Joker i Suldalsveien. Politiet venter på at butikkeieren skal komme til stedet for å se om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Faren pågrepet etter ransaking

10.48** Politiet stoppet en bil ved Sørlandsparken. I den fant de brukerutstyr for narkotika. Politiet dro derfor hjem til 21-åringen fra Kristiansand. Der fant de hasj. I huset var 21-åringens far (46), og også han ble pågrepet av politiet.