ARENDAL: Både politi, brannvesen, ambulanse, luftambulanse og redningsskøyta rykket til Tromøybroa i Arendal etter at det kom inn en melding om at det var funnet en livløs person i vannet like før klokken 21 fredag kveld.

Denne meldingen viste seg imidlertid ikke å stemme.

— Mannen ble funnet ved gang- og sykkelstien ved Tromøybroa. Mannen var våt og forkommen, men ved bevissthet og ble sendt til legevakten i Arendal for en nærmere undersøkelse, opplyser operasjonsleder Øyvind Andersen ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

I frykt for at flere personer kunne være involvert og ha havnet i sjøen, satte politiet i gang en storstilt leteaksjon hvor redningsskøyta Inge Steensland bistod i søket.

— Leteforholdene er gode. Det er lite strøm, lite vind og god sikt i området, opplyste skipper Magnar Oppdal til fvn.no like før klokken 21.30. Mannskapet på skøyta søkte gjennom området med varmesøkende kamera og lyskastere uten at det resulterte i noen funn.

Søket ble avsluttet like før klokken 22. Da hadde 17-åringen avgitt forklaring til politiet.

— Mannen opplyser at han falt fra Tromøybroa. Undersøkelser tyder på at dette stemmer, så vi har avsluttet søket på stedet nå, opplyser operasjonsleder til fvn.no klokken 22. Ifølge politiet skal 17-åringen ikke kommet alvorlig til skade under fallet.

Det er imidlertid uklart hvordan mannen klarte å falle fra broen.