AGDER: Her er et innblikk i meldinger som politiet har mottatt torsdag ettermiddag.

Arendal: Stålet båt.

14.45 ringer en beboer i Svaneveien og melder i fra om tyveriet av en gummijolle. Båten er en YAM300S 2000-modell, som er grå, og påsatt en Johnsen-påhengsmotor på 9,9 hestekrefter. Motoren er en 1990-modell.

Bykle: Grovt tyveri.

14.47 meldes det om grovt tyveri fra en hytte på Hovden. Hytta eies av Hovden badeland. Badelandet er i kontakt med lensmannskontoret om tyveriet.

Kristiansand: Kollisjon.

16:24 får politiet vite at tre biler er involvert i en kjedekollisjon på Oddernesbroa. Ingen personer blir skadet, men det oppstår materielle skader. Kollisjonen skaper dessuten trafikkproblemer i rushtrafikken. En patrulje sendes ut for å dirigere trafikken manuelt.

Kristiansand: Sykkel borte.

16.31: Mens en person steller en grav på Oddernes kirkegård, blir vedkommendes svarte og hvite sykkel borte. Personen som kontakter politiet antar at sykkelen er stjålet, og forholdet anmeldes.

**Vennesla: Trafikkuhell

17.26** smeller en bil og en moped sammen i Fjellveien. Fører av mopeden, en 17 år gammel gutt, blir kjørt til sykehus for sjekk. Fører av bil er en 71 år gammel mann. Det skal ikke ha vært høy fart involvert.

**Grimstad: Falske kjennetegn

18.25** stoppes en bilist som fører en bil som er påsatt prøveskilter som ikke lenger er gyldige. Forholdet anmeldes.

**Grimstad: Høy fart

18.35** stoppes en bilist som holder ulovlig høy fart på E18. Kristiansanderen kjører i 146 kilometer i timen i 100-sonen. Førerkortet til 41-åringen beslaglegges.

**Grimstad: Falske kjennetegn

18.28** stoppes nok en bilist som kjører bil med utgåtte prøvekjennetegn. Kristiansanderen, som er 36 år, stoppes ved Drottningborg.

**Flekkefjord: Dresinuhell

Noe senere** ramler ei 25 år gammel kvinne av en dresin under kjøring på den nedlagte jernbanen mellom Flekkefjord og Sira. Uhellet skal ha skjedd da vognen bråstoppet i en sporveksler som ikke fungerte som den skulle. Kvinnen er trolig ikke skadet, men er lagt inn ved sykehuset i Flekkefjord for observasjon.

**Lyngdal: UP-kontroll

Fra klokka 15.30 til 20.00** utskrives det 32 forenklede forelegg i 60-sonen på E39 ved Lenefjorden. Tre anmeldes og får inndratt førerkort. Den høyeste målte hastigheten er 96 kilometer i timen.

**Arendal: Fartskontroll og teknisk kontroll

Torsdag kveld** er totalt seks biler parkert etter at de er nektet å kjøre videre etter teknisk kontroll på Haslestad. 13 perspner blir ilagt forelegg for manglende bilbeltebruk, 10 førere kjører for fort. Høyeste hastighet i 70-sonen blir under kontrollen målt til 94 kilometer i timen.