**FARSUND: Slått med tom ølflaske i hodet

01.29** Politiet får melding om bråk på Jochums pub i Farsund. — Det var en mann som lagde bråk og en annen som forsøkte å gå mellom, med det resultat at han ble lettere skadet, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland. Den mistenkte skal også ha slått til en annen mann på stedet med en tom ølflaske. Han ble sendt til legevakta for nærmere undersøkelse. De involverte skal være kjenninger av politiet og det vil bli opprettet sak.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

01.39** En mannlig bilist blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Tatt uten lappen

01.33** En kvinnelig bilist blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Melding om husbråk

02.07** Politiet får melding om bråk i Slettheiveien. Forholdet roet seg da politiet ankom stedet.

**RISØR: Melding om slåsskamp

02.37** Politiet får melding om et basketak mellom tre menn i Risør sentrum. Da politiet ankom stedet, var det stille og rolig på stedet.

**ARENDAL: Høylytte naboer

03.05** Politiet får melding om skrik og skrål fra en bolig på Bjorbekk i Arendal. To høylytte personer får munnkurv og blir fraktet bort fra stedet av politiet.

**GRIMSTAD: Flatet ut i sentrum

03.11** Politiet kommer over en beruset mann som har flatet ut i Grimstad sentrum. Mannen blir skysset hjem av hans samboer.

**GRIMSTAD: Kjørte uregistrert bil

03.15** En mannlig bilist blir anmeldt for å kjøre en uregistrert bil. Mannen ble stoppet på Feviktoppen i Grimstad.

**ARENDAL: Kjørte av veien på E 18

03.31** En 23 år gammel mann får førerkortet beslaglagt for uaktsom kjøring etter å ha kjørt av veien på E 18 mellom Randekleiv og Stoa. Mannen slapp fra det uten skader da bilen han førte kolliderte med autovernet.

**FROLAND: Truet ekskjæreste

04.30** En kvinne ber om politiets bistand når eksen hennes dukker opp på døren midt på natten og oppfører seg truende. En patrulje blir sendt til stedet for å megle. Det ender med at de tar med seg ekskjæresten. Ifølge operasjonsleder Hans Petter Osaland oppga mannen at hans intensjon var å hente eiendeler fra leiligheter. - Vi tror det finnes mer passende tidspunkter for det enn midt på natta, sier Osaland. Han opplyser at fornærmede i saken har fått tilbud om besøksforbud og at politiet avventer anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

05.06** Politiet mottar klage på høy musikk fra Kristiansand sentrum. - Vedkommende hadde forsøkt å prate med naboen uten at det gjaldt. Så vi tok en telefon og han hørte på oss, kommenterer operasjonsleder Hans Petter Osaland.