**KRISTIANSAND: Innbrudd på skole

09:29:** Tyver har i løpet av natten brutt seg inn på Ve skole i Tveit. To bærbare pcer er sjålet.

MANDAL: Stjal bilskilt

0945: I løpet av det siste døgnet har et bilskilt blitt sjålet fra en bil som sto parkert på Ime i Mandal. Skiltet har registreringsnummer LS 46909. **ARENDAL: Kjedekollisjon på Frolandsveien

11.59:** En person ble brakt til Sørlandet sykehus i Arendal med nakkesmerter etter at tre biler kolliderte på Frolandsveien. Bilen i midten skal ifølge politiet ikke ha vært kjørbar etter ulykken.

**FLEKKEFJORD: Stjålet bil funnet

12.28:** Politiet fikk melding om at an Ford Escort i løpet av natt til tirsdag var stjålet fra en bolig Hålandsbakken. Bilen ble kort tid etter funnet igjen i Anders Bergs gate. Bilen var uskadet, og ingenting var stjålet fra den.

**KRISTIANSAND: Firmabil stjålet

13.22:** En Ford Transit ble meldt stjålet fra Narvika. Bilen er hvit med røde striper, og har firmalogoen Schindler skrevet på siden. Den har registreringsnummer PP 10345. **FROLAND: Kjørte vinglete og ble fratatt lappen

18.33** En 37 år gammel mann fra Søgne ble fratatt førerkortet og tatt med til utvidet blodprøve på sykehus etter at en politipatrulje stoppet han på riksvei 42 ved Mykland mellom Arendal og Evje. Mannen hadde kjørt vinglete, og er mistenkt for promillekjøring.

KRISTIANSAND: Politiet jakter på vill crossyklist

**GRIMSTAD: Jolle stjålet

19.15** En hvit tolv-fots jolle av typen Fun 3 er stjålet i løpet av dagen fra Hestnes. Båten hadde en Yamaha påhengsmotor med ti hester.

**SONGDAL: Fant stjålet bil på trialbane

20.39** En Ford Transit som tidligere var stjålet fra Vennesla ble funnet på trialbanen på Nodeland.

**LINDESNES: Opel stjålet fra Sør-Audnedal

21.36** En grønn 90-modell Opel Kadett med registreringsnummer PX 28417 er stjålet fra Sør-Audnedal.