LYNGDAL: — Er det ikke fantastisk! Dette er en drøm! Jeg ga klar betingelse da jeg fridde til Monica at enten blir det countryfest i år på Mydland hos foreldrene til Monica, eller fest på hytta til foreldrene mine på Sælør med masse sjømat, sier Jørn Tore Hansen til Farsunds Avis.

Vielsen foregikk riktignok på tradisjonelt vis, men til festen kom så og si alle 88 gjester iført antrekk som passet inn i enhver cowboyfilm. Helstekt gris stod på menyen, og countryartist Steven Kvinlaug spilte opp til dans. Og ikke minst var bruden selv kledd som en indianerprinsesse.

— Den er spesialbestilt fra Amerika, sydd av en indianerkvinne. Den kostet meg tusen dollar pluss toll, men den er verdt det. Jeg har ikke peiling på hvilken stamme indianerkjolen stammer fra, men jeg er bare så stolt av den, sier Monica Hansen.

Festen ble holdt i et lokale som vanligvis er verksted og garasje. Det hadde blitt tømt for anledningen, og gode venner på dugnad ordnet både saloon og scene.

— Det har vært mye jobbing de siste to-tre ukene for å få alt klart til denne festen, men det har vært verdt det, sier en fornøyd Jørn Tore Hansen.