**MARNADAL: Bil på taket

14.05** En 59 år gammel mann ble brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand lettere skadet etter et trafikkuhell. Bilen mannen førte endte på taket like ved Bjelland kraftstasjon. Politiet mistenker mannen for promillekjøring.

KRISTIANSAND: Biltyveri 3

12.07 En rød Peuguet ble stjålet fra Torridalsveien. Bilen har registreringsnummer HJ 60383. GRIMSTAD: Kolliderte med hus

**KRISTIANSAND: Taxi tok syklist med døra

17.57** Politiet fikk melding om et trafikkuhell i Elvegata i Kristiansand. En Taxi-sjåfør fra Taxi Sør åpnet bildøren uten å se seg skikkelig, og tok med seg en jente i tenårene som syklet. Jenta ble brakt til legevakta med noe som trolig er en hjernerystelse.

**SIRDAL: Mc-fører kjørte av veien

19.39** En 26 år gammel mann fra Sirdal kjørte av veien på motorsykkel ved Tjørhom. Mannen fikk lettere skader, og ble ikke med ambulansen til legevakt eller sykehus.

**RISØR: Båt fikk motorproblemer

20.08** Politiet fikk melding om en båt som fikk motorstopp ved Stangholmen. En Taxi-båt som var i området kom til stedet og hjalp båten inn til land.

**KRISTIANSAND: Brysom person fjernet

20.36** Politiet fikk melding om en person som lagde kvalm på Victoria Pub i Markens. Personen ble fjernet fra stedet av politiet.

**GRIMSTAD: Mobiltyver

21.13** To ungdommer stjal en mobil gjennom et åpent vindu i et hus. Politiet vet ikke hvem gjerningsmennene er.

**MANDAL: Brann i bil

21.24** Politiet fikk melding om en brann i en bil ved Idrettsparken i Mandal. En mann sov i bilen da brannen startet. Mannen fikk lettere brannskadet og ble tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet.

**KRISTIANSAND: Skallet ned politimann

21.46** Mann fra Rogaland mistenkt for brudd på narkotikalovgivningen. Skallet ned en politimann da han ble pågrepet. Politimannen ble lettere skadet. Rogalendingen er anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann og brudd på narkotikalovgivningen.

**ARENDAL: Båtfører med promille

21.53** Politiet stoppet en båt i Arendal med mistanke om promillekjøring. Etter en promillesjekk viste det seg at båtføreren hadde en promille på 1,5.