OSLO: Kjæresteparet Thorkildsen og Vukicevic har tidligere forsøkt å unngå å bli avbildet sammen. Men nå har de snudd, fordi de to har fått felles sponsor. Job zone har sponset Vukicevic i flere år, og onsdag ble det klart at sponsoren også har sikret seg Thorkildsen i stallen.

På spørsmål om hvordan det føles å endelig stille opp sammen, virker Vukicevic mer positiv enn kristiansander Thorkildsen.

— Jeg synes ikke det var noe problem, sier hun til VG Nett.

— Det er likesom det å holde fokus på at jeg er én idrettsutøver, og hun er én idrettsutøver. Det har etterhvert blitt vanskelig å skille, men vi prøver å holde oss hver for oss, sier Thorkildsen litt mindre entusiastisk.

Under NM i fjor ble Thorkildsen så irritert på pressen da de tok bilde av han og kjæresten på tribunen, at han viste fingeren til kameraene. Det vakte debatt. Blant annet ble hendelsen omtalt av Fædrelandsvennen på lederplass.

— Nå blir det ikke flere episoder som den under NM i fjor? får Thorkildsen spørsmål om av VG Nett.

— Vi får se. Neida, det var en engangshendelse, forsikrer Andreas Thorkildsen, som for øvrig sier at han ligger på et bedre nivå i spydtreningen nå enn på samme tid i fjor.