**ARENDAL, Ung jente overstadig beruset

00.19:** En 16 år gammel ung jente ble kjørt til legevakten etter at hun ble funnet ved Pollen i Arendal overstadig beruset. Politiet ringte etter foreldrene som måtte komme og hente henne på lagevakten, opplyser Børge Steinsland, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

00.20: Rånetreff på Evje

**ARENDAL, Ung gutt beruset

00.37:** En 17 år gammel ung gutt måtte plukkes opp av foreldrene etter at han ble observert sterkt beruset i nærheten av Pollen i Arendal.

— Vi har hatt mange tilfeller i helgen der ungdom har måttet bli hentet av foreldrene fordi de var altfor beruset. Vi oppfordrer foreldrene til å ta dette mer på alvor, sier Steinsland til fvn.no.

**ARENDAL, Mann og dame sloss

01.20:** En 23 år gammel gutt og en 29 år gammel dame blir anmeldt av politiet etter at de sloss utenfor Tapperiet i Arendal. Begge var beruset.

**KRISTIANSAND, Slagsmål utenfor Leopold

01.25:** Et par kom i klammeri utenfor Leopold og begynte og sloss. Da politiet kom fant de ut at de ville ordne opp i dette på kammerset.

**KRISTIANSAND, Slagsmål på Havanna

01.30:** En 25 år gammel mann fra Kristiansand lagde bråk på Havanna. Han slo en kvinnelig dørvakt i ansiktet med en sko. De ansatte fikk kontroll på mannen inne på restauranten, men han blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND, Bar kniv på Leopold

01.39:** En 19 år gammel mann fra Nodeland blir anmeldt etter at han ble observert med en kniv inne på Leopold. Han hadde ikke brukt kniven, men politipatruljen som kom fant det likevel best å frata ham kniven. Han vil bli anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, sier Steinsland.

**KRISTIANSAND, Klage på høy musikk

01.45:** I natt som en del andre netter fikk utestedet Kick klage fra naboer om høy musikk.

— Vi har litt problemer med å måle dette, så det får kommunen ta seg av, sier operasjonslederen.

**ARENDAL, Urinerte på politistasjonen

0202:** En 25 år gammel mann fra Rykene valgte et dumt sted for å lette på trykket. Etter å ha urinert på politistasjonen i Arendal, ble han nemlig anmeldt.

**KRISTIANSAND, Mistanke om promillekjøring

02.25:** To stykker kjørte vinglete på moped på E 39 i Kristiansand. Politiet hadde mistanke om promillekjøring, og stoppet de to ved Shell på Grauthelleren. Mopeden var uregistrert, og føreren var påvirket. Han ble avhørt men fikk slippe fri igjen søndag morgen. Føreren var godt over promillegrensen.

— Han hadde akkurat fylt 20 år. Bursdagspresangen fra politiet blir at han ikke får førerkortet på en stund, sier Steinsland.

**KRISTIANSAND, Bråkete gjest på Ernst

02.40:** Politiet fikk melding om en bråkete og aggressiv gjest på Ernst hotell. Da patruljen kom til stedet, fant 26-åringen ut at det var best å gå før han pådro seg noe mer.

**KRISTIANSAND, 19-åring slått ved fergeterminalen

02.44:** Et vitne melder om en mann som hoier og skriker ved fergeterminalen. Vitnet mente han trengte hjelp. Mannen, en 19-åring fra Øvrebø, kunne ikke helt forklare seg om hva som hadde skjedd. Han skulle ha blitt slått og fått en eller annen skade. Han ble kjørt til legevakten for sjekk, og må forklare seg senere om hva som har skjedd.

**GRIMSTAD, Anmeldt for klammeri

02.35:** En 25 år gammel mann fra Mandal ble anholdt både av dørvakt og politi utenfor Skyline. Han er ifølge Steinsland en mann som er vant til å bli anmeldt.

**KRISTIANSAND, Urinerte på kiosk

03.13:** En 50 år gammel mann må betale penger til staten etter at han urinerte på Vestre Kiosk i Vestre Strandgate.

**TVEDESTRAND, Jenter sloss på Shell

03.10:** Flere jenter sloss inne på Shell i Amtmannssvingen. De ville ta et oppgjør etter at de hadde røket uklar med hverandre på et diskotek tidligere på kvelden. Politiet var raskt på stedet, men noen av jentene hadde allerede kjørt da politiet kom. To av jentene på 18 og 19 år var fortsatt på stedet og mente de hadde blitt fornærmet og slått.

**GRIMSTAD, Lagde bråk på kafe

02.30:** En 25 år gammel kvinne lagde bråk på Kafe Jeanette i Juskestredet. Hun ville ikke fjerne seg, og skulle bli tatt med til arresten i Arendal. Dette ville hun ikke være med på, og bet derfor en politistudent i låret. Kvinnen sa hun ikke kunne bli tatt med., fordi hun hadde små barn hjemme. Barnevernet ble kontaktet, og kvinnen blir anmeldt.

**FLEKKEFJORD, Russejente datt på sjøen

03.19:** En russejente datt på sjøen. Hun måtte en tur til legevakten for en sjekk. Det skal bare ha vært et uhell, og det lå ikke noe annet bak, opplyser Steinsland.

**SØR-AUDNEDAL, Stjal tilhengerfester

03.50:** To menn på 45 og 50 år blir anmeldt etter at de hadde brutt seg inn hos Vigeland Biloppretting. Politiet traff mennene idet de prøvde å stjele noen tilhengerfester. Mennene blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND, Naken mann løp rundt 1

03.50:** En mann skal ha løpt naken rundt ved lærerskolen på Kongsgård allé. Politiet reiste ut, men de fant ingen.

**KRISTIANSAND, Naken mann løp rundt 2

05.09:** Politiet fikk ny melding om en mann som løp naken rundt. Denne gangen var det fra Bispegra, og mannen skal ha ringt på dørene.

— Det er godt mulig dette var den samme mannen. Det er ikke så vanlig at vi får meldinger om nakne menn som løper rundt, sier Steinsland.

Da politiet finner ham, hadde noen forbarmet seg over mannen og gitt ham klær. Mannen var overstadig beruset, og måtte tilbringe resten av natten hos politiet.

10.36: Brann i Baneheia