MANDAL: — Det dreier seg sannsynligvis om den savnede Tor Arne Løvberg. Det er så langt ingenting som tyder på noe kriminelt har skjedd, sier politiførstebetjent Tor Åge Tronstad ved Mandal politistasjon.

Det var en jogger som fant levningene av personen da han passerte fordi på et svært ulent område det vanligvis ikke går folk. Det dreier seg om området bak Sørlandsreklame og Skinsnesheia på Malmø - like ved utkjørselen til E39. Funn på stedet tyder på at det kan dreier seg om Løvberg. - Men sikker er vi ikke før rettmedisinsk institutt har undersøkt liket, sier Tronstad.

Området er nå sperret av, og skal i formiddag gjennomsøkes av hunder for å se om det vil bli gjort ytterligere funn.

Dersom dette er Løvberg, ble han 28 år gammel. Han hadde tre uker igjen å sone da han rømte fra fengsel i begynnelsen av juli 2006.

Bak firmaet Sørlandsreklame ble liket funnet. Kart: Kystatlas.

Han ble etterlyst internt av politiet, som etter hvert gikk ut offentlig med navn og bilde. Dessuten ble det fysisk lett etter ham, blant annet i Mandalselva.

Han sonet en ni måneder lang dom for vinningskriminalitet da han så sitt snitt til å rømme under en handletur i Kristiansand. To dager senere, lørdag 8. juli, dukket han opp i Mandal, for så å forsvinne igjen.

— Dersom dette er Løvberg, vil det være en lettelse for familien som nå får et svar, sier Tronstad.

Dykkere lette etter Løvberg i Mandalselva sommeren 2006, uten at det ble gjort funn. Foto: Jarle Martinsen.