FROLAND — 22.00: Den forskremte eieren ble så redd at han løp over til naboen for å ringe til politiet, mens tyven ennå var i huset.

Tyven tok seg inn i boligen ved å knuse et vindu i døra på baksiden.

En patrulje fra politiet dro til område for å søke etter mannen. Fra huset hadde tyven tatt med seg en bag med alkohol og en dameveske. Begge gjenstandene hadde tyven slengt fra seg utenfor boligen da han forlot stedet.

GJÆRSTAD: Stakk fra politiet

22.03 En patrulje i Gjærstad forsøkte torsdag kveld å stoppe en Mitsubishi langs E 18. Men sjåføren nektet, og satte opp farten. Etter hvert gikk det så fort at politiet mente det ikke var forsvarlig å fortsette jakten. Bilen ble funnet tom i Dalen i Gjærstad, og politiet mener de vet hvem som satt bak rattet.

KRISTIANSAND: Tatt for narkobesittelse

23.02 To menn på 26 og 27 år fra Kristiansand ble brakt inn for besittelse av narkotika og satt i arresten i Kristiansand torsdag kveld. Mennene ble pågrepet i Bryggelia.

MANDAL: Polsk bil tatt i laserkontroll

23.07 En polsk sjåfør i en polskregistrert bil ble stoppet i høy hastighet på Malmø i Mandal torsdag kveld. I bilen fant politiet mye gods de mistenker kan være stjålet.

KRISTIANSAND: Bråkete busspassasjer pågrepet

23.30 En 34 år gammel mann fra Flekkerøy kan vente seg å bli bøtelagt etter at han skapte ordensforstyrrelse på vågsbygdbussen torsdag kveld. Det var bussjåføren som varslet politiet om hendelsen.