**ARENDAL: Kranglet seg til arrest

02.12:** En 38 år gammel mann ble satt i arresten i Arendal etter at han slo seg vrang mot en politipatrulje utenfor Arendal kino. Politiet ble tilkalt da mannen oppførte seg kranglete mot andre personer på stedet, og 38-åringen skal ikke ha blitt bedre i humør av at politiet kom til stedet. Han nektet å oppgi personalia, med det resultat at han ble innbrakt til stasjonen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bydelshus

02.30:** Politiet fikk melding om at uvedkommende hadde tatt seg inn i Justvik bydelshus ved å bryte opp en dør. Det er foreløpig uvisst om noe er stjålet.

**MANDAL: Bil stjålet

03.20:** Politiet er interessert i tips fra publikum etter at en blå Opel Kadett ble stjålet fra Ytre Sandgate. Bilen har registreringsnummer PC 68298. **KRISTIANSAND: Innbrudd hos Bertel O. Steen

03.50:** Bilfirmaet Bertel O. Steen på Fiskåtangen meldte fra om innbrudd i en av hallene. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet.

**TVEDESTRAND: Stoppet med stjålet bil

05.00:** En 29-åring fra Rogaland ble tatt med inn til arresten i Arendal etter at han ble stoppet i en stjålet bil ved Fianesvingen. Det er foreløpig uklart hvor bilen er stjålet.

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri fra bedrift

06:21** Uvedkommende har knust en rute og tatt seg inn i lokalene til Risør og Tvedestrand Bilruter natt til onsdag. Overvåkingskamera har fanget inn en mannsperson som politiet kjenner igjen. Datautstyr er stjålet fra lokalet

**FARSUND: Båt stjålet

11:00** En båteier ringte politiet onsdag morgen for å melde om at noen hadde påført skadeverk på hans 32 fot Scan Atlantic i Farsund. Skadeverket skal ha skjedd i løpet av de to siste dagene.

**GRIMSTAD: Bil stjålet

07:08** En rød Volkswagen Golf med kjenneteng PN 66398 er stjålet fra Moi i Grimstad i løpet av natten.

**MANDAL: Innbrudd i garasje

08:05** En huseier i Askeveien i Mandal våknet av lyder fra garasjen klokken halv syv onsdag morgen. Det viste seg at noen hadde tatt seg inn i garasjen og brutt opp et skap, men ingen ting av verdi skal være stjålet.ikke se at noe er tatt.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

0915:** En grå Toyota Corolla med kjennetegn YZ 35164 ber stjålet i natt fra Hellemyr Terrasse.

**KRISTIANSAND: Båt funnet uten fører

09:40** Politiet fikk melding fra en mann som observerte en båt som lå og slo inntil en holme ved Herøya. Melderen kunne ikke se folk i eller i nærheten av båten. Politiet tok kontakt med Hovedredningssentralen og en båt fra Sjøredningskorpset ble sendt ut. De fikk slepet båten til Odderøya og fikk etter hvert kontakt med eieren. Det viste seg at båten hadde slitt seg fra fortøyningene.

ARENDAL: Grovt tyveri

10:10 På to forskjellige byggeplasser i Arendal har det vært inbrudd i en container natt til onsdag. Den ene containeren ligger ved en byggeplass ved Asdal skole, mens den andre ligger på Tromøya. Verktøy for titusenvis av kroner er stjålet.

— Det er dessverre et stort problem med stjeling fra byggeplasser, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt til fvn.no.