LILLESAND: På E18 nær Lillesand meldte andre veifarende melder om en semitrailer som transporterte containere med usikrede dører. Dørene svingte frem og tilbake over veibanen mens traileren kjørte i 80 kilometer i timen.

— Sjåføren hadde ikke låst dørene forskriftsmessig, og det hele så temmelig vilt ut, sier operasjonsleder ved Agder Politidistrikt.

Traileren er norskregistrert, og sjåføren er blitt anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Ved Hellemyr skole ble det oppdaget tyveri og mulig innbrudd onsdag. Før påske ble det stjålet en nøkkel, og nå er tre nye nøkler kommet på avveie. En del dyre gjenstander beregnet på spesialundervisning er borte. Politiet foretar åstedsundersøkelser onsdag ettermiddag.

KRISTIANSAND: En moped av typen Peugeot Speedfighter er meldt stjålet i Vågsbygd. Mopeden er en 2006-modell, har svart og grå farge, og bærer kjennemerke PT 8537. ARENDAL: Ved en Statoil-stasjon i Arendal har noen driftige hoder skrudd av skiltene til en utleiehenger. Båthengeren hadde registreringsnummer DP 6382. GRIMSTAD: Ved en laserkontroll ved Grosåsen ved Ericsson-bygget, ble det onsdag ettermiddag ilagt tre forenklede forelegg for høy hastighet, samt ett gebyr for å ha kjørt uten bilbelte.

SETESDAL: Politiet ble gjort oppmerksom på en fører av en Opel Omega som oppførte seg rart da han var innom Statoil-stasjonen ved Rysstad. Politiet tok ham igjen ved Bygland, der de gjorde beslag av hasj og amfetamin i bilen. Vedkommende hadde heller ikke førerkort, og er blitt siktet for kjøring uten førerkort og besittelse av narkotika. Det er også tatt prøver med tanke på kjøring i ruspåvirket tilstand.

KRISTIANSAND: En mobilkran som stod parkert i Grågåsveien i Kristiansand ble natt til onsdag brutt opp. Innbruddet kan bli en kostbar affære. Mobilkranen, som tilhører firmaet Peter Løvaas, ble ifølge politiet ødelagt i innbruddet. Data-anlegget i kranen var ikke i funksjon da føreren skulle bruke den onsdag. Ifølge politiet blir reparasjonen en kostbar affære. En politipatrulje ha vært på stedet, og saken blir etterforsket.

BYGLAND: En 30 år gammel kvinne ble i 10-tiden onsdag formiddag stoppet i en politikontroll ved Byglandsfjord. Kvinnen kjørte uten gyldig førerkort, og kan vente seg en bot for forholdet.