OSLO: Dermed frykter politiet at den fortsatt ukjente «lommemannen» skal ha misbrukt over 108 gutter over hele landet, skriver VG.

Etter at saken ble kjent i sommer har politiet fått inn over 200 tips om ”Lommemannen”, der 15-20 personer er navngitte tips fra publikum, mens resten er såkalte moduskandidater som politiet selv har kommet fram til.

Politiet har engasjert syv etterforskere på heltid for å finne ”Lommemannen”. 100 navngitte menn bosatt i Sør-Norge skal sjekkes.

Det skal være den massive mediedekningen som har bidratt til at politiet har blitt kontaktet angående de nye overgrepene.

Flere av de nye overgrepene skal ha skjedd i Hallingdal-traktene, noe som styrker politiets teori om at «lommemannen» reiser fra øst til vest eller omvendt.

"Lommemannen" har nærmest spesialisert seg på å lure små gutter til stikke hånden ned i mannens bukselomme, der de ufrivillig kommer i kontakt med hans nakne kjønnsorgan. Overgrepene har skjedd over hele Sør-Norge.

Politiet konsentrerer nå etterforskningen om Vestlandet. Hittil har sju etterforskere deltatt i arbeidet, nå styrkes gruppen med en ny etterforsker fra Førde lensmannskontor.