BYGLAND: Det er advokat Helge Wigemyr som bekrefter konkursen overfor Agderposten. Allerede før konkursen hadde hotellet stengt dørene for gjester.

Til Fædrelandsvennen sa daglig leder og hovedaksjonær, Cathrine Kihlstrand at hotellet har prøvd å finne løsninger, men ikke lykkes med dette.

Torsdag i forrige uke informerte hun advokat Wigemyr om at hotellet hadde stengt dørene. Og at den økonomiske situasjonen var prekær.

— Det er med tungt hjerte jeg gir meg, sa Kihlstrand til Fædrelandsvennen og la til at hun hadde lagt hele sjelen ned i et forsøk på å få til drift ved det tradisjonsrike hotellet.- Men det siste året har vært beinhardt, og nå ser det mørkt ut med tanke på videre drift, sa hun.

Kihlstrand tok over hotellet i februar 2011, etter at de forrige eierne hadde gitt opp. Hun sa også at eventuelle nye eiere og drivere må ha godt med kapital for hotellet trenger sårt til oppussing.

— Byggene er i dårlig forfatning, og i 2013 forventes det nok en høyere minimumsstandard enn det vi kan tilby her nå, sa Cathrine Kihlstrand som i dag begjærte Revsnes Hotell på Byglandsfjord konkurs.