Viking-helten Bödvarsson på vei bort

Stavanger (NTB): Jón Dadi Bödvarsson imponerte med to mål i Vikings 4-1-seier over Aalesund lørdag, men islendingen blir trolig ikke lenge i klubben.

Publisert: Publisert:
NTB

23-åringens kontrakt med Viking går ut etter sesongen. Allerede nå ligger den tyske klubben Kaiserslautern langflat etter den islandske landslagsspilleren. Tyskerne har fått to bud på spissen avslått.

Den siste tiden har Kjell Jonevret hatt forskjellige spisser på besøk på prøvespill. Rocky Lekaj, Morten Bjørlo og Kieffer Moore har vist seg fram. Sistnevnte kan få kontrakt med siddisene, og da forsvinner trolig tomålsscoreren allerede i sommer.

— Det vet jeg ingenting om. Det eneste jeg vet er at Kaiserslautern fortsatt er interessert, og at Viking og Kaiserslautern stadig snakker sammen. Men akkurat nå er jeg Viking-spiller, og jeg fokuserer på nuet og neste kamp med Viking, sa Bödvarsson til Stavanger Aftenblad.

Viking har allerede mistet Veton Berisha i sommer. Om Bödvarsson drar til Tyskland, står Viking foreløpig kun igjen med spissene Suleiman Abdullahi og Osita Henry Chikere, i tillegg til unggutten Martin Hummervoll. (©NTB)

Publisert: