**ARENDAL: Promillekjøring

00.59:** En kvinnelig bilfører i 20-årene ble stoppet og kontrollert av en politipatrulje øst i sentrum. Hun mistenkes forå ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand i tillegg til å ha kjørt bil uten å ha førerkort. Nødvendig blodprøve ble sikret. Kvinnen blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Kvinne slått i bakken

01.40:** Politiet fikk melding om at en kvinne i 30-årene var blit slått til eller dyttet i bakken i Juskestredet. Politi og ambulanse rykket ut. Kvinnen ble kjørt til legevakt for sjekk. Politiet pågrep en 31 år gammel mann som mistenkes for forholdet. Mannen ble kjørt til arresten i Arendal og kan vente seg en anmeldelse.

**ARENDAL: Slagsmål og bråk

02.03:** Det kom inn melding om bråk og slagsmål på Pollen. En politipatrulje pågrep to menn, på henholdsvis 37 og 30 år, begge mistenkt for slagsmål og bråk. En mann måtte kjøres til legevakt etter å ha blitt utsatt for vold fra de to mennene som begge ble innbrakt til arresten i Arendal. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset mann i sentrum

02.15:** Politiet fikk melding om at en beruset gutt hadde problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje ble dirigert til rutebilstasjonen hvor gutten befant seg. Da politiet kom fram var gutten blitt tatt vare på av en kamerat som hadde kommet til stedet.

**GRIMSTAD: Høy musikk forstyrret natteroen

02.28:** Politiet ble varslet om at det kom høy musikk fra en bil ved parkeringsplassen utenfor Odden senter. Politiet kjørte til stedet og kunne konstatere at det da var stille og rolig da de kom fram.

**ARENDAL: Bråk ved Langbryggen

02.28:** Det kom inn melding til politiet om at det var antydning til bråk og klammeri mellom to mannspersoner. De to personene ble bortvist av politiet.

**LILLESAND: Mann slått i ansiktet

02.30:** En person meldte fra til politiet om at han umotivert var blitt slått til i ansiktet på et utested i Lillesand ved 00.30-tida. Mannen opplyste at han ville oppsøke legevakt torsdag og deretter anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring på Tinnheia

03.14:** En mann i 20-årene mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Mannen ble stanset og kontrollert av politiet på Tinnheia. Det ble tatt blodprøve av mannen. Førerkortet ble beslaglagt og forholdet blir anmeldt.

**LILLESAND: Mann tatt for innbrudd

03.21:** Politiet fikk melding om at det var gjort innbrudd på en privatadresse i Lillesand sentrum. Politiet kjørte til stedet og pågrep en mann i 20-årene. Mannen ble kjørt til sentralarresten i Kristiansand og vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Politiet bortviste rumenere

10.03:** En politipatrulje viste bort fire rumenere som snoket rundt flere firmaer og avfallsplassen i Sørlandsparken.

**LYNGDAL: Bil med falske skilter

17.00:** Politiet finner en bil med falske skilter. Det viser seg at bilen er stjålet. Tre personer er pågrepet i saken.

**KRISTIANSAND: — Bryter seg inn i klescontainer

17.39:** Politiet får melding om at personer er i ferd med å bryte seg inn i klescontaineren ved Trekanten senter.

Når politiet ankommer, har personene forsvunnet fra stedet.

**ARENDAL: Ilter nabokonflikt

17.45:** Det meldes om en ilter nabokonflikt i Arendal, hvor den ene naboen har tatt tak i den andre og ristet vedkommende. Forholdet vil bli anmeldt.

**LYNGDAL: Fant etterlyst mann

19.18:** Politiet treffer en mann som er etterlyst for tyveri. Mannen blir pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: "Stum tigger snakket"

19.55:**

**KRISTIANSAND: Innbringer ruset mann

20.01:** Politiet hanker inn en beruset 29-åring i Vågsbygd.

**KRISTIANSAND: 100 ungdommer i Baneheia

20.05:** Det meldes om at en samling med ungdommer ved 3. Stampe i Baneheia. Klokken 22.20 er det rundt 100 ungdommer på stedet. Ifølge politiet oppfører ungdommene seg tilfredsstillende.

**LILLESAND: — Ipad stjålet

20.45:** Det meldes om tyveri av en Ipad fra en bolig i Lillesand.

**KRISTIANSAND: - Bråkete russ

22.24:** Det klages over bråkete russ på Vågsbygd idrettsplass. Politiet ber russen om å dempe seg, samt rydde opp søppel på stedet.

**GRIMSTAD: Sykler stjålet og funnet

22.30:** Politiet får melding om at to gutter har blitt frastjålet syklene sine. Politiet finner etter kort tid syklene igjen hjemme hos en mann. Mannen blir pågrepet.