Josh Sueras (2), Mats Larsen Mostue og Nick Plastino scoret for Norges beste ishockeylag. Crister Greaker og Christian Thinn sto bak målene til Manglerud Star.

Det ble favorittseirer i de fire øvrige kampene som ble spilt søndag kveld også. Sparta Sarpsborg herjet med nyopprykkede Kongsvinger og ga seg ikke før det sto hele 10-2 på måltavla. Jonas Karlsson ble kampens mestscorende med sin tre fulltreffere. Sarpingene er på 3.-plass på tabellen med sine 25 poeng. De er på plassen bak Lørenskog (tapte hjemme for Storhamar lørdag) med dårligere målforskjell. Stavanger Oilers har 30 poeng på toppen.

Lillehammer vant oppskriftsmessig 4-0 over Stjernen i egen hall. Kjell Martinsen, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren og Endre Medby scoret.

Etter flere tap på rad kom Vålerenga tilbake på vinnersporet med 3-0-seieren borte mot Frisk Asker. Etter to målløse perioder løsnet det i den siste perioden. Brian Ihnacak, Niklas Bröms og Filip Gunnarsson fant nettmaskene for Vålerenga, som fortsatt er tredje sist, men nå har kontakt med lagene foran. (©NTB)