— Det har vært en natt på det jevne med noen innbringelser for ordensforstyrrelser og legemssaker, forteller operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Av litt mer alvorlig karakter viser Kleivane til nattas første hendelse, ett minutt over midnatt i Arendal. - Vi pågrep en person på Hisøya for besittelse av en pistol samt legemskrenkelse. Våpenet har ikke vært brukt i voldsutøvelsen, og fornærmede var bevisst, men blødde litt fra et øre, forteller Kleivane.

**ARENDAL: Våpen og vold

00:01:** En person pågripes på Hisøya for våpenbesittelse og legemskrenkelse. En person er kjørt til sykehus med ambulanse.

**ARENDAL: Beruset person i tunnel

00:20:** En beruset person som surret rundt inne i Barbutunnelen blir innbragt til fyllearresten. Operasjonsleder opplyser at personen ble tatt hånd om uten av hverken vedkommende selv eller andre ble skada.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

00:30:** To personer anmeldes for ordensforstyrrelse utenfor McDonalds i Markens gate. - Forholdet er noe uklart, men to personer var i klammeri med en annen person. Det kommer muligens en anmeldelse fra fornærmede, men politiet har selv opprettet sak, forteller Kleivane.

**SIRA: Steinras på E 39

01:03:** Politiet får melding om store steiner i vestgående løp mellom de to tunnelene etter Statoil-stasjonen på Sira. Veitrafikksentralen varsles. - Vår patrulje på stedet meldte at alle steinene var fjernet klokken 01:22, sier Kleivane. Steinraset skal ha kommet i forbindelse med uværet, som forøvrig skapte få problemer natt til søndag.

**GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

01:52:** En person blir innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse ved Kafe Galleri.

**ARENDAL: Vold på Langbrygga

02:39:** To menn pågripes for å ha slått og sparket en annen person. Fornærmede sendes til legevakta for sjekk. - En forutgående krangel førte til bråk der det blant annet ble sparket mot hodet til fornærmede, forteller Kleivane. Det var en politipatrulje som kom over hendelsen på Langbrygga, der den ene gjerningspersonen var under 18 år, mens den andre så vidt var over. Fornærmede skal ha vært bevisst hele tiden.

**ARENDAL: Beruset person

02:41:** En beruset person innbringes til arresten og anmeldes for iklke å etterkomme politiets pålegg.

**MANDAL: Person slått ned

02:46:** En person blir slått ned i sentrum og kjøres til legevakta for sjekk, muligens med brukket nese. Politiet har kontroll på gjerningspersonen som ble tatt med til arresten i Kristiansand.

**MANDAL: Besittelse av narkotika

03:26:** En person blir pågrepet for besittelse av mindre mengder narkotika.

**KRISTIANSAND: Forsøk på innbrudd i bil

03:57:** Melding om person som forsøker å bryte seg inn i bil i Narvika. Politiet sendes til stedet og finner knust siderute på bilen. Gjerningspersonen var ikke på stedet da politiet kom.

**ARENDAL: Husvindu knust av flaske

08:36:** Politiet melder om skadeverk på bolighus i Opalveien i Nedenes. En flaske har blitt kastet gjennom et av husets vinduer.

**KRISTIANSAND: Pistol stjålet under bilinnbrudd

10:22:** Grovt tyveri fra bil i Narvika hvor det blant annet er stjålet en Glock 17 konkurransepistol. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Mopedulykke ved Hydro Texaco Hånes

13:03:** Trafikkulykke hvor moped har veltet. Ukjent skadeomfang. Les mer i egen sak.

**SONGDALEN: Fotgjenger påkjørt av bil

14.16:** Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Syklist kjørte inn i bil

14.40:** - En syklist har kjørt inn i døra på parkert bil. Mindre personskade, melder politiet på Twitter.

**KRISTIANSAND: Bil krasjet i autovern

15.23:** En bil kjørte inn i autovernet på E 18, retning vest, ved Dyreparken. Den 76 år gamle føreren følte seg uvel, og ble kjørt til legevakta for sjekk. Mannen skulle ha seg en pause, og svingte inn på en holdeplass. Ifølge politiet kom enden av autovernet for brått på. Bilen måtte taues inn til verksted.