Fram – Jerv 0-2

Det var lenge tett og jevnspilt mellom serielder Jerv og fjerdeplasserte Fram Larvik i toppkampen i Framparken. Men utover i kampen tok gjestene mer og mer over, og etter drøye timen spilt satte Christopher MacConnacher inn en suser av et langskudd. Dermed 0-1 til Jerv.

Det førte til at Petter Belsviks Fram måtte kjøre alt frem i angrep for å jakte en utlikning dersom de skulle ha fortsatt håp om opprykk. Hjemmelaget presset på, men i stedet var det gjestenes Tobias Olsvik som økte ledelsen til Jerv.

To kamper igjen

Flere scoringer ble det ikke i regnværet i Larvik, og dermed er Steinar Pedersens Jerv et langt skritt nærmere 1. divisjonsspill neste sesong.

Laget kan rykke opp med poeng i neste helgs hjemmekamp avhengig av resultatet i den andre toppkampen i 2. divisjon avdeling 1 mellom Notodden og Vindbjart, som starter klokka 16.00. ## Tap for sørlandslagene

De andre sørlandslagene fikk det ikke til lørdag formiddag. Knut Tørums Arendal tapte 1-3 borte mot Ørn Horten, mens Fløy tapte 3-4 borte mot Pors Grenland til tross for at Mads Bøgild satte hattrick for laget fra Flekkerøy.