Innbrudd i hytte

KRISTIANSAND: Klokken 22.38 fikk politiet melding om at tyver hadde vært på ferde i en hytte på Paltorsken mellom Kristiansand og Søgne. Ifølge hytteieren hadde tyvene forsynt seg med en dvd-spiller, en TV og diverse smykker. Innbruddet har skjedd en gang i løpet av de to siste døgnene.

Slåsskamp på Lund

KRISTIANSAND: Ved en tilfeldighet oppdager en politipatrulje klokken 23.31 at to personer slåss i Marviksveien. Ifølge politiet skal de to slåsshanene ha hatt uenigheter seg i mellom. Slåsskampen blir løst opp på stedet.

Stakk fra drosjeregning

KRISTIANSAND: Klokken 01.27 får politiet en telefon fra en opprørt drosjesjåfør. Ifølge sjåføren har en kunde nettopp stukket av fra drosjeregninga på Andøya.

En rekke fylleepisoder

KRISTIANSAND: På Quarten Bar, ved Rimi i Gyldenløves gate, i Tobienborgveien, på Hampa og på Møvig måtte politiet gripe inn for å stoppe fyllebråk natt til fredag. Flere personer ble brakt inn for å sove ut rusen i arresten.

Påhengsmotor stjålet

KRISTIANSAND: En 100 hesters Yamaha påhengsmotor ble stjålet ved Holskogen natt til fredag. Eieren av motoren oppdaget tyveriet ved 05-tiden.

Sparket i bil

KRISTIANSAND: Ved 05-tiden fikk politiet melding om at en person hadde sparket til en bil som stod parkert på Elvegata Bensin i Kristiansand. Politiet rykket ut til stedet og pågrep en 22 år gammel kristiansander som ble satt i arrest.

Innbrudd hos hudsalong

KRISTIANSAND: Klokken 08.45 fredag morgen fikk politiet melding om at tyver hadde brutt seg inn hos Miabell Hud— og Neglsalong. Det er usikkert hva som er stjålet.