Tyver knuste inngangsparti

FROLAND: Sent tirsdag kveld ble det oppdaget at tyver har brutt seg inn i en leilighet i Tveitdalen og stjålet en DVD-spiller. Beboerne har vært bortreist, og innbruddet har skjedd i perioden mellom onsdag forrige uke og i går tirsdag. Inngangspartiet er knust og tyvene har rotet rundt i leiligheten. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

Kastet stein på lastebil

LILLESAND: Pøbler kastet stein på biler fra ei gangbru ved Diplom Is i Lillesand tirsdag kveld. En lastebil ble truffet og sjåføren ringte politiet. Da politiet kom var steinkasterne forsvunnet.

Skadeverk

KRISTIANSAND: Vandaler knuste sidevinduet på en parkert bil i Kongsgård Allè natt til onsdag. Alarmen gikk, men da politiet kom til stedet var gjerningsmennene forsvunnet.

Kjørte uten lappen

VENNESLA: Ved 04.— tiden natt til onsdag ble en 20 år gammel mann fra Arendal tatt for kjøring uten gyldig førerkort i Vennesla. Politiet mistenkte at mannen kjørte i ruspåvirket tilstand, og tok ham med inn til Kristiansand for blodprøve. Mannen ble kjørt hjem etter at blodprøven var tatt.

Full mann rota seg bort

ARENDAL: En mann på firmafest i Arendal satte i gang et redningsoppdrag da han rotet seg bort natt til onsdag. Etter en fest fant han ikke veien tilbake til hotellet og ringte samboeren sin. Han fortalte at han ”ikke kom opp”, men samtalen ble brutt før han fikk forklart videre. Den fortvilte samboeren ringte da politiet og forklarte at kjæresten var i trøbbel. Politiet fant ikke mannen, men etter en liten time kom han selv tilbake til hotellet. Mannen var ikke edru, og fortalte politiet at han hadde hatt problemet med å komme over en skrent etter at han falt ned i ei grøft. Men til slutt kom han seg opp og fant veien tilbake. Mannen er i slutten av førtiårene og fra Vear.

Innbrudd i Ravnedalen

KRISTIANSAND: I morgentimene onsdag gikk alarmen på Ravnedalen Cafe i Kristiansand. Vaktselskapet Falk kom raskt til stedet, men tyvene var forsvunnet. Det er usikkert hvordan de kom seg inn i kafeen og hva som var stjålet.

Innbrudd i parkeringshus

KRISTIANSAND: Tyver brøt seg inn i Kjerrheia parkeringshus og stjal en uregistrert Honda Camino natt til onsdag.