KRISTIANSAND: Hærverk på bil på Lund

I løpet av natta ble ei dør på en blå Peugot i Kuholmsveien brutt opp. Det er ikke klart om noe er stjålet fra bilen.

FLEKKEFJORD: Stjal for 17.000 fra gullsmed

Onsdag har tyver stukket av med anheng, ringer og kjeder for en samlet verdi av cirka 17.000 kroner fra Gullsmed Peersen. Forholdet vil bli anmeldt, men politiet har ingen mistenkte i saken.

**KRISTIANSAND: Koffertfunn reddet Indonesia-tur

05.03** Ekteparet fra Lund i Kristiansand skulle på ferietur til Indonesia, og skulle rekke et fly som gikk 06.30. De satt koffertene utenfor i påvente av å bli hentet, men da de kom ut, var koffertene borte. Koffertene ble imidlertid funnet like i nærheten litt senere. Da var de åpnet og rotet i, men paret fikk ryddet sakene sammen og dro rett til flyplassen. De rakk flyet, dermed var turen reddet.

**MANDAL: Jente (17) veltet på moped

10.10** Mandalsjenta veltet på mopeden på glatta utenfor den videregående skolen. Jenta ble kjørt med ambulanse til legevakta for sjekk av et vondt kne.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

10.02** Politiet stoppet en 30 år gammel mannlig bilfører i Vestre Strandgate. Han hadde ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for dette.

FLEKKEFJORD: Kjørte i parkert bil

Onsdag ble en parkert Suzuki påkjørt bakfra på Verven. Skaden er vurdert til å være på 9000 kroner.

**KRISTIANSAND: Kjørte med ugyldig førerkort

10.54** En 38 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet i bil på Setesdalsveien ved Dalane. Mannen hadde et utenlandsk førerkort som ikke er gyldig i Norge.

KRISTIANSAND: Jakter på mc-fører