Stjal bil og moped

KRISTIANSAND: Ved 02 tiden fikk politiet melding om at en bil stod parkert underlig på Shell-stasjonen på Gartnerløkka. En patrulje dro til stedet og fant ut at bilen hadde ulike kjennemerker foran og bak. Mens politiet gjorde undersøkelser kom en mann kjørende inn på stasjonen på en moped. Mannen er en gammel kjenning av politiet og ble derfor undersøkt. Da viste det seg at mannen stod bak tyveriet av både bilen og mopeden. Mannen ble tatt hånd om og satt i arresten.

Stjal bil og datamaskiner

ARENDAL: Like etter klokken 13 fikk politiet melding om at en bil var stjålet fra en adresse i Arendal. Bilen ble kort tid etter gjenfunnet ved fylkeshuset i Arendal. Mens politiet undersøkte bilen kom en mann bærende på tyvegods ut fra bygningen. Det viste seg at samme mannen også stod bak biltyveriet. Mannen ble tatt med til arresten.

Døddrukken brite i fyllarresten

KRISTIANSAND: En sørpefull engelskmann fyllekjørte i land fra ferja på Hampa tirsdag morgen. Tollvesenet stoppet mannen og tilkalte politiet. Den fuktige bilturen endte i fyllarresten for 38-åringen.

Skjøt fyrverkeri fra ballkong

KRISTIANSAND: Både politiet og brannvesenet rykket ut da det tikket inn melding om røykutvikling i 5. etasje i Slettheiveien 59 tirsdag formiddag. Da redningspersonell kom til blokka viste det seg at noen hadde sendt opp raketter fra en ballkong.

– De som stod bak ble strammet opp av brannvesenet, forteller operasjonsleder David Stamnes.