Innbrudd i bil

ARENDAL: Like før klokken 23 meldte en bileier fra til politiet om at en mann var i ferd med å bryte seg inn i bilen hans i Lyngheiveien. Før politiet kom til stedet, hadde innbruddstyven stukke av. Politiet brukte hund til å søke etter mannen – uten hell.

Brøt opp spilleautomat

VENNESLA: Politiet leter etter minst tre personer etter et innbrudd i et butikkhus i Sentrumsveien i Vennesla natt til onsdag. De tre personene brøt seg inn i bygget like over klokken 03, ifølge en melder som ringte politiet. Like etter kom personene ut med en bag, ble plukket opp av en bil, og forsvant nordover. Ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt har tyvene fått med seg penger fra en spilleautomat. Politiet har beskrivelser av de tre personene, men har ikke noen navngitte mistenkte foreløpig.

– Vi har også registreringsnummeret på bilen. Politiet står ikke helt på bar bakke, sier operasjonsleder Frank Solås.

Elg påkjørt

KRISTIANSAND: Viltnemnda ble kalt ut til Setesdalsveien for å avlive en elg onsdag morgen. En bilfører meldte like før klokken 08 fra til politiet at han hadde kjørt på elgen ved Stemmen bilsenter. Elgen ble så skadet at den ble liggende i veien til Viltnemnda kom.