Innbrudd i Ravnedalen

KRISTIANSAND: Først har tyven(e) forsøkt å komme seg inn døra med brekkjern, men måtte gi opp. Deretter knuste de vinduet og fikk tilgang til kasseapparatet. Dette er blitt revet løs fra ledningene og tatt ut av kafeen, og tømt.

— Det var bare noen småpenger, men irriterende likevel, sier Marvin Moe til Fædrelandsvennens nettavis i formiddag.

Det er ikke begått noen annen form for hærverk på stedet.

Slåssing ved Paddys

KRISTIANSAND: Like over klokken 02 natt til fredag fikk politiet melding om at det var brutt ut full slåsskamp utenfor puben Paddys i Dr. gate i Kristiansand sentrum. Da politiet kom til stedet etter tre minutter hadde slåsskjempene roet seg og stukket av.

Bråk på Leopold

KRISTIANSAND: En ansatt måtte tilkalle hjelp fra politiet da en kvinnelig pubgjest slo seg vrang på utestedet Leopold i Kristiansand. Kvinnen ved bortvist fra stedet like over klokken 02 natt til fredag.

Biltyveri i Grimstad

GRIMSTAD: En mann fra Ausland i Grimstad ble frastjålet bilen sin i morgentimene fredag. Bilen ble stjålet da den gikk på tomgang utenfor huset. Bilen er av merket Mazda 323 med registreringsnummer DH 14081. Utforkjøring ved Kvinesdal

KVINESDAL: En bil havnet på taket i grøfta langs E-39 på Slimestad i morgentimene fredag. Bilføreren som var på vei til jobb kom uskadet fra utforkjøringen. Ifølge mannens forklaring var uoppmerksomhet årsak til ulykken. Mannen var alene i bilen.