— Det stemmer det. Jeg er gravid, sier Anna Rasmussen når Aftenbladet ringer henne tidlig onsdag ettermiddag.

Da er det fire timer siden hun la ut et bilde av en positiv graviditetstest på en av sine Instagram-kontoer. Under bildet hadde det allerede kommet 2228 kommentarer.

Tidlig

I mars skrev Aftenbladet om Rasmussen og bloggen hennes i Pluss. Bloggen, som heter «Mamma til Michelle» hadde den gangen 50.000 daglige brukere og godt over 100.000 klikk.

Anna (17) er mamma til Michelle (2,5) og toppblogger.Hun er ung mor på tv.Hun tjener mer enn de fleste voksne.Hun har mange fans og en god del hatere.

Det siste innlegget på bloggen viser en glad Michelle (2,5) som fornøyd kan fortelle at hun skal bli storesøster.

— Jeg kan bekrefte graviditeten, men jeg ønsker foreløpig ikke å kommentere den. Ikke utover at det fortsatt er veldig tidlig, sier 17-åringen.

Tjener godt

Da Aftenbladet sist snakket med Rasmussen kunne hun fortelle at hun hadde lesere på mellom 9 og 70 år, og av begge kjønn. De fleste som følger bloggen er imidlertid jenter mellom 12 og 16 år. Bare i januar ble det postet 500.000 innlegg på bloggen hennes.

Som en av de 20 mest leste bloggerne fikk Rasmussen honorar fra Blogg.no. Så ble hun i fjor høst tilbudt å bli tilknyttet portalen Side 2s foreldreseksjon med «Mamma til Michelle». Kontrakten betyr at Rasmussen får en prosentandel av annonsene som Side 2 selger til seksjonen, basert på hvor mange klikke hun har.

Onsdag 16. april er hennes blogginnlegg tredje mest leste på Blogg.no.