— Som pensjonist har jeg bedre tid. Jeg gleder meg til å lede arbeidet med å løfte Agder Venstre videre. Målet er å få flere ordførere enn Hans Antonsen i Grimstad etter neste kommunevalg, sier Torunn Sandvand.

Hun har vært fylkesleder flere perioder tidligere, etter at hun kom inn i partiet på slutten av 70-tallet. Sandvand fra Kristiansand har sittet både i bystyret og fylkestinget.

Sandvand gjør comeback, det gjør også en sak hun har hatt mye med hele sin politiske karriere. På fylkesårsmøtet ble følgende resolusjon vedtatt.

"Agder Venstre mener at hele befolkningen i Agder skal oppleve trygghet og sikkerhet for sitt liv og helse, og det er derfor behov for et godt sykehustilbud i Flekkefjord med både akuttfunksjoner og føde."

Fylkespartiet er også på barrikadene i asylpolitikken og vedtok at:

" barn eldre enn 6 år, som har bodd mer enn 3 år i Norge, må omfattes av avtalen som Venstre og Kristelig Folkeparti har inngått med regjeringen om amnesti for asylbarn. Amnestiet må også omfatte familien Zubayr i Mandal og barna i familien Tunc i Lillesand. Agder Venstre ber om et snarlig amnesti"

Partiet krever videre at miljøvernminister Tine Sundtoft verner Skagerrak og at nytt storfengsel på Agder legges til Evje, for å styrke indre Agder.