**KRISTIANSAND: Kom i land med hasj

01.34:** Etter å ha kommet i land med Superspeed i Kristiansand ble en 28 år gammel tsjekkisk mann innbrakt fra tollkontroll. 28-åringen var i besittelse av mindre mengder marihuana. Han ble satt i arrest og bøtelegges når jurist kommer på jobb tirsdag morgen.

**KRISTIANSAND: Kjørte i rus uten lappen

01.40:** I Vågsbygd blir en uregistrert bil stoppet. 27-åringen bak rattet har ikke førerkort og fremstår som ruset. Mannen kjøres til legevakta for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Sjåfør satt på hasj

09.48:** UP stanser bil for kontroll i Vågsbygd. Føreren (18) anmeldes for besittelse av mindre mengder marihuana.

**KRISTIANSAND: Fant tom båt på skjær

10.00:** En forbipasserende melder at en båt ligger på skjær mellom Gammeløya og Flekkerøy. Brannbåten rykker ut, mens eieren dukker opp og sier at båten har slitt seg. (se egen sak)

**MANDAL: Gravid kvinne til sykehus etter ulykke på E 39

11.04:** Påkjørsel bakfra på E 39 ved Storaker, seks kilometer øst for Mandal sentrum. To personer blir kjørt til legevakt med lettere skader, mens en gravid passasjer kjøres til sykehus for rutinemessig kontroll. (se egen sak)

**LILLESAND: Stjal skaphenger

11:54:** Melding om tyveri av større skaphenger med kjennemerke RV4772 fra Storemyr i Lillesand.

**KRISTIANSAND: Bilist satt på amfetamin

12.10:** Ved Augland Vågsbygd pågriper UP en mann (41) for besittelse av mindre mengder amfetamin. Settes i arrest og anmeldes.

**KRISTIANSAND: Stjal bil på Kjevik

12.30:** I Torridalsveien blir det funnet en BMW personbil, som var meldt stjålet fra Kjevik et par timer i forveien. Gjerningsmannen skal være kjent for politiet.

**GRIMSTAD: Parkert bil påkjørt

13.05:** En eldre, sølvgrå BMW i 5-serien skal ha krasjet i en parkert bil i Jon Lilletunsvei. Politiet ber om vitneobservasjoner.

**MANDAL: Innbrudd

13.25:** Politiet fikk melding om innbrudd i et ubebodd hus i Gjervoldstadveien. Politiet foretok en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Bever på bytur

13.45:** Politiet fikk melding om at en bever befant seg på E 18, nærmere bestemt i Baneheitunnelen. En patrulje fra Utrykningspolitiet fikk loset den ut og ned i sitt rette element, altså Otra. — Beveren ble pålagt å holde seg der, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt på Twitter.

**ÅSERAL: Reddet gutter

14.00:** To gutter ringte til politiet og sa ifra at de var i trøbbel på Ørevatn. Ansatte på Skjerka kraftverk dro ut i båt og fikk guttene i land.

**ARENDAL: Innbrudd

14.20:** Politiet fikk melding om innbrudd i en enebolig. Blant annet ble et stereoanlegg stjålet. En patrulje ble sendt til stedet og foretok åstedsundersøkelse.

**FROLAND: Grovt tyveri fra enebolig

14.45:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra en enebolig i Haukeveien. Blant annet var en laptop, Ipod, sølvtøy m.m. stjålet. Politiet foretok åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: BMW stjålet

16.08:** En grønn BMW 528 med registreringsnummer PR18708 ble meldt stjålet fra Gangdalsveien i Kristiansand.

**VENNESLA: Stjal mobiltelefon

16.20:** En mobiltelefon ble stjålet fra kinarestauranten i sentrum.