— Vi kjørte over Aalesund i 2. omgang. Vi hadde et hav av sjanser, og det er AaFK-keeperens fortjeneste at vi ikke vant mer, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke til TV 2 etter kampen.

— Dette var en mye bedre prestasjon enn den mot Sogndal sist (1-4-tap), men samtidig fikk vi ikke med oss poeng nå heller. Det er tøft, det er tungt, men vi kan ikke gjøre annet enn å rette blikket framover, sa Aalesund-trener Trond Fredriksen.

Anders Trondsens matchvinnerscoring kom på et uheldig tidspunkt for gjestene fra Aalesund, nesten et minutt på overtid i 1. omgang. 21-åringen dunket ballen i mål fra rundt 17 meter, men kanskje burde Aalesund-keeper Andreas Lie ha reddet. Burvokteren fikk fingertuppene på ballen, men måtte likevel se at den snek seg inn i nettmaskene.

Aalesund har nå tapt tre strake seriekamper, og Trond Fredriksens mannskap har tatt bare ett poeng på bortebane i serien denne sesongen. Laget har dessuten sluppet inn mål i 28 strake bortekamper i serien. Forrige gang AaFK holdt nullen borte var 6. juli 2014. Da ble Stabæk slått 2-0 i Bærum.

Før Sarpsborgs 1-0-scoring hadde begge lag hatt sjanser til å gå opp i ledelsen i 1. omgang, men uten å lykkes. (©NTB)