**SØGNE: Stjålet bil

00.00:** Romsvika. Rundt midnatt ble en sort Audi A6 Avant med regnr ST71588 stjålet fra nevnte sted.

**RISØR: Full båtfører

01.24:** En 43 år gammel mann stoppes i havnebassenget i Risør i forbindelse med en større promillekontroll som er i skjærgården mellom Risør og Lyngør.

— Fra klokka 20 til klokka 2 blir totalt 15 båtførere kontrollert. 43-åringen blåste til 0.9 i en utåndingsprøve, noe som betyr en promille på rundt 1.8, sier operasjonsleder Atle Loven i Agder politidistrikt.

— Vedkommende ble tatt med av politiet for en blodprøve. Med en promille på 1.8 er du synlig påvirket, legger Loven til.

**GRIMSTAD: Full bilfører

01.31:** En mann på 44 år kolliderer på E 18. Vedkommene var synlig beruset. Les mer i egen sak.

**RISØR: Laget bråk

02.50:** Flere meldinger om slåssing. Rolig da politiet ankom, men til slutt ble en mann (22) anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Kolliderte med ku

06.38:** Trafikkuhell med materiell skade. Bil mot kvige på E 18 utenfor Stoa rett vest for Arendal. Fører er uskadd, men kviga ble lettere skadd i forbindelse med sammenstøt og påfølgende luftetur.

— Kua skal ha blitt vippet over autovernet, og gikk så videre. Det flere kviger i området, men kun en som prøvde seg på E 18, sier Loven.

**KRISTIANSAND: Fant sykkel

11.12:** Natt til tirsdag ble en sykkel til 58.000 kroner stjålet fra gjestehavna i Lillesand. I dag kl. 11.12 ble en person påtruffet på sykkelen i Kristiansand.

— Mistenkte er pågrepet og innbrakt til arresten, melder operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Fartovertredelser på sjøen

15.56:** Politibåten i Kristiansand har i løpet av onsdagen kontrollert 40 fritidsbåter. Det utstedt fem forelegg for fartsovertredelser, og ett forelegg for manglende flytevest om bord.To førere av vannscootere er anmeldt for fartsovertredelser.

**SØGNE: Fritidsbåt gikk på grunn

17.27:** Les egen sak.

**ARENDAL: Svømte over sund

18.06:** Politiet fikk melding om at to personer svømte over sundet fra Havstad ved Tromøysund uten følgebåt. Det var stor båttrafikk på stedet. Politiet fikk etter hvert tak i de to personene ved hjelp av en båtfører. Svømmerne, som er to menn på 20 og 23 år, ble pålagt av politiet å avstå fra slik farlig adferd. Deretter ble mennene dimittert.

GRIMSTAD: Scooter i feil retning på E 18

19.15: Politiet har fått melding om en eldre mann på scooter som kjører i feil kjøreretning på E 18 ved Statoil. Mannen kjørte i vestlig retning i østgående kjørefelt. Politiet rykket ut, men fant ingen scooter.