**TVEDESTRAND: Båtpromille

00.20:** Ved Sagesund øst for Tvedestrand har en Buster aluminiumsbåt kjørt i brygga. Nødetatene rykker til stedet, og den mannlige båtføreren (26) mistenkes for promille. Ingen flere er innblandet i uhellet.

**KRISTIANSAND: Sølt øl og urinert

00.40:** En mann (22) blir bortvist fra utested etter å ha sølt øl over miksepult til DJ. Han blir i tillegg anmeldt for urinering utenfor.

Les egen sak

**FARSUND: Mann slått ned

01.27:** Melding om at mann er slått ned i Byparken. To menn, 26 og 33 år gamle, er innblandet, men hendelsesforløpet er uklart.

**ARENDAL: Slo til dørvakten

02.16:** Mann (31) pågrepet etter å ha slått en dørvakt ved utested på Langbryggen. Mannen blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

**FARSUND: Gikk løs på politiet

02.35:** Politiet rykker ut etter slåssing på Puben. En beruset mann (23) slår seg vrang og blir kjørt til arresten i Kristiansand. Han blir anmeldt for trusler og ordensforstyrrelse, og for å ha satt seg fysisk til motverge mot politi, hvorpå han måtte legges i jern.

**ARENDAL: Biltyv tatt på fersken

02.54:** Beruset mann (24) tatt på fersken av politi i det han brøt seg inn i bil på p-plass over gata for Amfi i Vesterveien.

**VENNESLA: Promillekjøring

04.02:** Kvinne (22) tatt for promillekjøring i bil. Alkometeret viste 0,65 mg/l, og hun ble kjørt av patruljen til legevakta for nødvendige prøver.

LYNGDAL: Fyllekjørte i lyktestolpe r

06.15: En bil har kjørt borti to lyktestolper ved Rosfjord fjordhotell. Sjåføren (39) ble pågrepet, siktet for promillekjøring. Sammen med den mannlige passasjeren (40) ble han kjørt til legevakt i Flekkefjord etter å ha pådratt seg lettere personskader.

**FARSUND: Biltyveri

08.02:** En grønn Toyota Corolla ble meldt stjålet fra Farsund sentrum.

**ARENDAL: Kollisjon mellom båter

11.06:** To fritidsbåter kolliderer i Pollen i Arendal. Politi og ambulanse rykker ut, og kan melde om større materielle skader, men ingen personskade.

**FLEKKEFJORD: Forsøk på biltyveri

15.54:** Politiet får melding om et pågående innbrudd i en bil. Politiet sender en patrulje, og kommer fram før mannen rekker å bryte opp bilen. Bilen er uskadet, og mannen kjøres hjem.

**MARNARDAL: Trafikkulykke

19.04:** Fem personer er lettere skadet etter en utforkjøring sør for Øyslebø. Les egen sak.

**BIRKENES: Mann knuser inventar

20.40:** En mann knuser inventar i et hus på Birkeland. Politiet rykker ut og pågriper mannen.

**BIRKENES: Sint mann på Birkeland

21.49:** En beruset og sint mann oppholder seg ved gatekjøkkenet på Birkeland. Når politiet kommer svarer mannen med å true overmakten, og turen ender i arresten i Kristiansand. Anmeldelse venter for den hissige.