**KRISTIANSAND: Fulle jenter

22.32:** Politiet får melding om to overstadig berusede jenter ved Tovdalsveien. Den ene jenta blir tatt hånd om av søster, mens den andre blir kjørt til sentrum av en politipatrulje. Begge jentene er under 20 år.

**GRIMSTAD: Ikke førerkort

22.39:** En UP-patrulje stopper en bil der fører ikke har gyldig førerkort og han anmeldes. Eier av bilen er passasjer og også han får en anmeldelse; for å ha overlatt bilen til en uten førerkort.

**ARENDAL: Slåsskamp

22.42:** Det meldes om slåsskamp på en adresse ved Saltrød i Arendal. En patrulje får etter hvert kontroll på to personer utenfor huset. De to har slåss inne i huset og ødelagt en del inventar. Det var i tillegg en kvinne og et lite barn i huset, men ingen kom til skade.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling?

00.02:** Det meldes om røykutvikling i et leilighetskompleks i Dronningens gate. Både brannvesen, politi og ambulanse sendes til stedet, men det blir ikke lokalisert hverken røyk eller ild.

**KRISTIANSAND: Prøvde å sykle fra kontroll

02.05:** En patrulje melder om en syklist som ikke ville stoppe for kontroll. Etter et mislykket forsøk på å sykle fra lovens lange arm, blir han stanset i Skippergata og innbrakt for sjekk. I tillegg blir sykkelen til 32-åringen også innbrakt.

**ARENDAL: Bråk på McDonald’s

02.09** : En beruset person kaster milkshake på flere personer inne på McDonald’s. Han blir brakt inn til politiet etter å ha nektet å etterkomme pålegg. Derfor blir 24-åringen også anmeldt.

**ARENDAL: Slåsskamp på taxiholdeplassen

02.31:** Det kommer inn meldinger om slåsskamp på taxiholdeplassen i Arendal. En person har blitt slått i ansiktet og har fått noen løse tenner. Politiet kjører han til legevakta.

**ARENDAL: Ramlet om på politistasjonen

02.48:** En beruset 20-åring oppsøker politistasjonen i Arendal og faller plutselig om bevisstløs. Politiet får rekvirert en ambulanse.

**KRISTIANSAND: Uønskede gjester

02.48:** Det meldes om uønskede gjester i en privat bolig. En patrulje sendes til stedet. Etter å ha fått utallige pålegg om å forlate stedet, havner en lite samarbeidsvillig 25 år gammel mann i arresten.

**KRISTIANSAND: Sover i sentrum

02.50:** Det blir funnet en person sovende i Festningsgata. Personen kviknet til før politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.53:** To personer slåss i krysset mellom Markens gate og Tollbodgata. Politiet bortviser en 23 år gammel mann fra stedet.

**KRISTIANSAND: Forfulgt av bil

03.36:** En person ber om hjelp av politiet etter at han mener han blir forfulgt av en bil i sentrum. Han føler seg truet og redd. Politiet ser etter den aktuelle bilen.

**FARSUND: Høy musikk

04.08:** Det kommer meldinger om høy musikk fra en bolig i Farsund. Naboene klager over at dette er et gjentakende problem. Politiet får avsluttet festen.

**KRISTIANSAND: Innbruddsalarm

05.06:** Politiet får melding om at innbruddsalarmen har gått hos Elkjøp i Sørlandsparken. Både politi og vektere sendes til stedet, men finner ingen tegn til innbrudd.

**MANDAL: Bråkete fest

06.20:** Det meldes om fest og bråk i en bolig i Mandal. Politiet sender en patrulje til stedet som demper festen.

**FLEKKEFJORD: Tyveri av moped

09.50:** Det meldes om tyveri av en moped i Rauliveien, en Peugeot vivacity. Registreringsnummer: SF 7906

HOVDEN: Melding om snøskred

12.00:

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

12.00:** En politipatrulje pågriper to menn, på 37 og 50 år, for besittelse av diverse narkotiske tabletter. De to ble pågrepet i Gyldenløves gate og ble kjørt til arresten.

**MANDAL: Melding om trafikkuhell

12.07:** Det meldes om et trafikkuhell ved Valand. Uhellet medførte noen trafikale problemer. Ingen kom til skade.

**VENNESLA/IVELAND: Skadeverk på bil

13.09:** Politiet får melding om skadeverk på en parkert bil. Alle vindusrutene på bilen var knust. Forholdet vil bli anmeldt.

**BIRKENES: Innbrudd

13.53:** Tyver har vært på ferde i lokalene ved Birkeland skistadion. Politiet sikrer spor.

ARENDAL: — Jenter på usikker is

15.10:

MANDAL: — To barn på isen

15.10:

**KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet

16.55:** Det meldes om innbrudd i en leilighet i Agder allé. Det skal blant annet være stjålet en bærbar pc.

**FROLAND: Bil i grøfta

18.22:** En bil med tre personer kjørte i grøfta ved Bøylefoss. Ambulanse og politi ble sendt til stedet. Ingen personer var imidlertid skadet. Det skal ha vært svært glatt på stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt for å selge narkotika

18.30:** To menn, på 37 og 27 år, ble pågrepet i Holbergs gate. De to er mistenkt for omsetning av narkotika.

**KRISTIANSAND: Hentet beruset mann

18.50:** En overstadig beruset mann ble hentet av politiet på Hotell Norge i Dronningens gate.

**KRISTIANSAND: Mann skadet på Oddernesbroa

19.44:** Politiet får melding om en skadet mann på Oddernesbroa. Mannen skal ha falt. Ambulansepersonell tar hånd om mannen, som ska ha pådratt seg skader i ansiktet.

**GJERSTAD: Hentet rotweiler

20.05:** Viking "tauet inn" en kraftig rottweiler som hadde befunnet seg ved Joker-butikken på Gjerstad store deler av dagen.

**MANDAL: Sprengte postkasse

20.10:** Beboere i Skogstien meldte om at ei postkasse hadde blitt sprengt i lufta ved 19.30-tiden. To unge gutter på moped ble observert kjørende fra stedet.

**ARENDAL: Kjørte full gutt hjem til foreldrene

21.03:** En politipatrulje hentet en full, sovende gutt på McDonalds på torvet i Arendal. Gutten ble kjørt hjem til foreldrene.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

22.03:** En 41-åring ble tatt med til arresten. Mannen var i bestittelse av narkotika.

**FROLAND: Mistanke om promillekjøring

22.30:** En UP-patrulje stoppet en bil, etter mistanke om promillekjøring. Det ble tatt blodprøve av sjåføren.

**VENNESLA: Mann forsøplet Vennesla

22.20:** Politiet fikk flere meldinger om at sentrum av Vennesla var full av søppel. Årsaken til foreøplingen skal ha vært at en mann drev og kastet søppel rundt i sentrum. En politipatrulje pågrep en 43-åring for forholdet. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.