**SØGNE: Melding om påkjørt rådyr

00.46:** Melding om påkjørt dødt rådyr på E 39 mellom Tangvall og Brennåsen. Vegtrafikksentralen ble orientert.

**ARENDAL: Feil på alarm

01.51:** Melding om alarm som ulte fra Krøgenes Industriområde. En politipatrulje ble dirigert til stedet. I samarbeid med et vekterselskap konstaterte politiet at det var en feil med alarmen.

**KRISTIANSAND: Tatt for narkotika

03.42:** En politipatrulje pågrep en kvinne og en mann i Vestre Strandgate, begge i 40-årene. Begge var i besittelse av mindre mengder narkotika. De ble kjørt til sentralarresten og anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stein i veibanen

05.22:** Melding om stein i veibanen i Torridalsveien ved området bomstasjonen. En politipatrulje kontrollerte stedet og fant en stein som de dyttet ut av veien.Veitrafikksentralen ble orientert og skal sørge for at stedet blir sjekket.

**KRISTIANSAND: Flere biler involvert i uhell i Mosby

06.49:** Les mer i egen sak her og her.

**SONGDALEN: Bil sperret veien

07.05:** Les mer i egen sak.

**LYNGDAL: Innbrudd i bil

07.16:** Noen har tatt seg inn i en bil som sto parkert i Kalvehagsveien og stjålet en CD-spiller. Saken skal anmeldes i formiddag.

**VENNESLA: Bil havnet på taket

07.37:** Se egen sak her og her.

**ARENDAL: Innbrudd i barnehage

07.42:** Melding om at det i løpet av natta var gjort innbrudd i en barnehage på Nyli. Det var knust et vindu og diverse gjenstander var stjålet. Politiet skal undersøke stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bedrift

08.23:** Melding om at det i løpet av natta hadde vært innbrudd og tyveri fra en bedrift i Lumberveien. Ei dør var brutt brutt opp og diverse saker var stjålet. Det var også forsøkt å stjele en bil fra bedriften.

Klokka 08.41 oppdaget bedriften at det var stjålet en rød Mercedes fra bedriften. Politiet skal undersøke åstedet.

**LILLESAND: Råkjørte på fylkesvei

08.52:** UP stoppet en bilfører på fylkesvei 402 på strekningen fra Storemyr mot Birkeland. I 60-sonen ble bilen målt i en hastighet av 113 km/t. Det førte til førerkortbeslag og anmeldelse for den 18 år gamle sjåføren fra Birkenes.

**KRISTIANSAND: Stjal bil fra Justvik

09.36:** Politiet får melding om en bil som er stjålet fra Justvik. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten. Bilen er en grønn Audi Allroad med registreringsnummer BD 21296. **BYGLAND: Tok innbruddstyver på fersken

09.51:** En huseier på Byglandsfjord overrasker to personer idet de gjør innbrudd i huset hans. Tyvene stjal en pc og kom seg ut i bilen de kjørte og forsvant fra stedet. Bilen er en koksgrå Audi, der bokstavkjennemerkene er BD. En politipatrulje kjørte til stedet, men bil og gjerningsmenn hadde kommet seg vekk.

**KRISTIANSAND: Kastet ut person fra Natthjemmet

11.35:** Politiet måtte hjelpe til med å kaste ut en aggresiv person fra Natthjemmet. Da politiet kom til stedet, ble hendelsen ordnet på fredelig vis.

**RISØR: Kjørte på fiskeørn

11.30:** En billist har kjørt på en fiskeørn på veien mellom Søndeled og Øysang. Fuglen døde etter påkjørselen. Bilføreren ville kontakte lokal viltnemd.

**KRISTIANSAND: Bråk på Natthjemmet

12.11:** Politiet måtte igjen hjelpe til på Natthjemmet. De ansatte hadde en person som de ønsket å få fjernet fra stedet. En 41 år gammel mann ble fjernet fra stedet av politiet og pålagt å holde seg borte en stund.

KRISTIANSAND: Mann falt i arbeidsulykke

13.41: AMK melder om arbeidsulykke i Randesund. En mannlig ansatt i 40-årene falt i forbindelse med oppføring av hus. Han stod i en uferdig montert trapp og falt rundt 2,5 meter ned på murgulv. En politipatrulje har vært på stedet og arbeidstilsynet er varslet.

BYGLANDSFJORD: Grovt tyveri fra bolig

15.12: Politiet får melding om grovt tyveri fra en privatadresse på Senum i løpet av dagen. Adgang banet ved å bryte opp dør. En politipatrulje kjører til stedet for sporsikring. Foreløpig tyder det på at det er tatt to pc-er fra adressen.

KRISTIANSAND: Påkjørt rådyr i veibanen

16.30: Melding om påkjørt og dødt rådyr ved Topdalsveien området Buråsen. Vegtrafikksentralen er orientert.

RISØR: Dieselsøl i havna

16.31: Melding om mye dieselsøl/parafinsøl eller lignende (oljefilm) i Risør indre havn. Brannvesenet er kontaktet, og en politipatrulje drar til stedet. Østre Agder brannvesenet stasjon Risør i samarbeid med teknisk etat beslutter å legge ut absorberende lense. — Brønnboringsfirma borer etter varme til Kulturhuset i Risør. De borer med organisk ufarlig olje og det er overskuddet fra kjølevannet til boret som kommer ut i den indre havn, opplyser operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt om årsaken til utslippet.

**KRISTIANSAND: Brann

17.30:** Brann i rekkehus på Søm. Les mer i egen sak.

**BIRKENES: Trafikkulykke

18.46:** Møteulykke på riksvei 41 vest for Strøget. Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Løshund jaktet rådyr

18.48:** Politiet måtte rykke ut og hente en drevertispe i full los på Glastadheia i Tvedestrand. Hunden skal ha jaget rådyr ved Vestervei. En privatperson fikk fanget hunden og politiet kjørte hunden på kennel. Det er opprettet politisak.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

19.05:** En mann i 30-årene ble pågrepet av en politipatrulje på Vesterveien. Mannen var i besittelse av noen gram hasj og narkotiske tabletter. Mannen er kjørt til sentralarresten og anmeldes.

**RISØR: Innbrudd

19.28:** Det har vært innbrudd i en hytte på Ausland. Ei vindusrute er brutt opp. Foreløpig er det uklart hva som er stjålet. Politiet skal sikrespor i hytta.

**ARENDAL: Bussbrann

20.07:** En mindre brann i motorrommett på en Nettbuss Sør-buss ble raskt slukket. Hendelsen skjedde på Kystveien ved Dreggveien. Politiet skal undersøke bussen nærmere.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

20.42:** Det ble meldt om innbrudd på en hybel i Broveien. En vindusrute er tatt ut. Det er uklart hva som er stjålet.

**SØGNE: Skilttyveri

21.11:** Skiltplate med registreringsnummer PT8549 er meldt stjålet fra en parkert ATV som stod i en garasje i Rådhusveien.