KRISTIANSAND: Klokken 23.47 fikk politiet meldingen om masseslagsmålet. Bussen var da på Vesterveien mellom bomstasjonen og Statoil.

— Vi fikk flere telefoner om masseslagsmålet, i tillegg til at bussjåføren har utløst en alarm på bussen, forteller Hans Petter Osaland, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Politiet kommer etterhvert til stedet, men da hadde bråkmakerne stukket av.

— Men vi fikk jo snakket med bussjåføren og andre vitner. Det er videoovervåkning på bussen, så vi håper å kunne finne de mest aktive ved hjelp av den, sier Osaland.

- Opplevde de andre personene på bussen dette som dramatisk?

— Ja, bussjåføren har ihvertfall opplevd det som dramatisk, sier Osaland.

Foreløpig er ingen tatt for slagsmålet, men politiet vil ta tak i saken i løpet av dagen.

Administrerende direktør i Bussen Trafikkselskap, Harald Vålandsmyr, har ikke fått satt seg inn i alle detaljene enda, men forteller at det er gjort hærverk på bussen.

— Det er knust et vindu blant annet. Vi har ikke fått sett på videoen enda, så jeg vet ikke mer foreløpig, sier Vålandsmyr, til fvn.no.

Bussen Trafikkselskap vil spille ut overvåkningsvideoen fra harddisken den ligger på, og overlevere den til politiet på mandag.

Den kvinnelige sjåføren av bussen blir fulgt opp av bedriftshelsetjenesten.

— Vi har folk som rykket ut ummidelbart og tok hånd om sjåføren. Heldigvis så har vi et godt apparat som virker. Men uansett så er det jo ubehagelig og sterkt beklagelig. Det ødelegger jo trivselen på jobb, påpeker Vålandsmyr.

Han har god tro på at personene som er ansvarlig for oppstyret på bussen blir tatt.

— Vi har veldig god erfaring med politiet, sier Vålandsmyr.