KRISTIANSAND: Trafikkuhell

12.47: En septikkbil og en tysk personbil kolliderte ved Steindalen i Kristiansand. Det satt fire personer i personbilen. Én person skal ha pådratt seg skader i en arm.

TVEDESTRAND: Arbeidsulykke

12.58: AMK-sentralen meldte fra til politiet om en arbeidsulykke. En arbeider hadde falt ned fire meter fra et stilas som jobbet med bygningsarbeid. Arbeideren skal ha pådratt seg skader i hofta og i skuldra.

VENNESLA: Tyveri

13.57: En rød tilhenger av merker Brenderup ble meldt stjålet fra Moseidstranda i Vennesla. Tilhengeren har kjennemerke PN7638. TVEDESTRAND: Arbeidsulykke

En arbeider ble påført klemskader i forbindelse med smøring av en maskin hos et vaskeri i Tvedestrand. Skadene skal ikke ha vært alvorlige og ambulanse ble ikke rekvirert. Arbeidstilsynet er rutinemessig koblet inn.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

17.02: To biler var involvert i et trafikkuhell uten personskade ved utgangen av Baneheitunnelen i vestgående retning. Bilførerne var uenige om hvem som hadde skyld, og politiet tok med seg bilene til Statoil Vesterveien for å fylle ut skademelding.

**ARENDAL: Mistet lappen

22.31** stoppet UP en bil som holdt 78 kilometer i timen i 50-sone på Salterød. Sjåføren av bilen, en 33 år gammel mann fra området, mistet lappen.