KRISTIANSAND: Tidligere er hytta vurdert til en verdi av 3,0 til 3,2 millioner. I dagens annonse er prisantydningen satt til 3,1 millioner kroner.

Hytta består av en eldre del og en nyere del. Ifølge salgsannonsen er bruksarealet på 136 kvadratmeter, i tillegg til terrasser på over 100 kvadratmeter.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Henrik Baardsen, Agitus. Sjelden vare

Det er Meglerhuset Sædberg som har påtatt seg oppdraget med å selge hytta. Megler Gunnar Sædberg jr. mener det er umulig å vite hvor lang tid det vil gå før hytta er solgt .

— Det blir bare spekulasjoner å skulle si noe om dette er feil tidspunkt for biskopen å legge ut hytta for salg, mener megleren.

I løpet av tirsdagen har Sædberg fått noen henvendelser om hytta, men han er usikker på hvordan markedet vil reagere videre.

— Jeg vet ærlig talt ikke hvordan interessen for dette objektet er, men jeg mener det her er snakk om sjelden vare. Det er ikke mange hytter til salgs på Flekkerøy, sier Sædberg til fvn.no.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Henrik Baardsen, Agitus. Det er bobestyrer etter Baaslands konkurs som har kontaktet Sædberg for å få solgt hytta.

Den spesielle situasjonen til tross; Baasland må likevel betale Sædberg samme meglerhonorar som alle andre.

— Det er klart at dette er en spesiell sak, men jeg forholder meg profesjonelt, og har påtatt meg dette som et vanlig oppdrag, sier Sædberg til fvn.no.

Ernst Baasland har ikke svart på fvn.nos gjentatte henvendelser tirsdag kveld.