ARENDAL: Det var klokken 05.30 politiet fikk melding om uhellet ved Kvastad på Godderstad i Arendal kommune.

— Ifølge mannens egen forklaring skal uhellet ha skjedd da han svingte unna for et rådyr, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Buss krasjet i personbil

00.14** En bilist ringte politiet like etter midnatt og fortalte at en buss fra AS Bussen hadde dultet borti ham i de krappe svingene i Jærnesbakken. Ifølge mannen skulle et speil på bilen være knust, og det skal ha vært flere mindre lakkskader. Ifølge politiet kjørte bussjåføren fra stedet uten å ta kontakt med mannen. Saken vil derfor bli tatt videre med busselskapet.

**GRIMSTAD: Mistenkt for kjøring i rus

02.46** Politiet får melding om at en bil har kjørt i en lyktestolpe ved Vik i Grimstad. Da politiet kom til stedet, virker føreren uskadet. Men politietbetjentene fattet mistanke til mannens allmenntilstand, og tok han derfor med til blodprøvetakning. Fører var en 25-åring fra Fevik-området.

**KRISTIANSAND: Slått ned ved potetbua

03.01** Natt til torsdag traff en politipatrulje i Markens gate på en 41-åring som hadde et kutt i bakhodet. Ifølge mannen skal han ha blitt dyttet over ende ved potetbua i sentrum. Mannen fra Østlandet ble kjørt til legevakta for å sy skaden. Ingen personer er så langt pågrepet for ugjerningen.

**KRISTIANSAND: Forsøk på biltyveri

12.01** fikk politiet melding fra en bileier som hadde oppdaget at noen hadde brutt seg inn i bilen hans. Bilen hadde stått parkert i Kjos Ringvei, og da han kom for å hente bilen oppdaget han at noen hadde brutt opp døra til bilen. Tyvene hadde ødelagt tenningslåsen og sikringsholderen i bilen, og politiet mistenker derfor at de har forsøkt å stjele bilen.

**GJERSTAD: Grovt tyveri

12.50** fikk politiet melding om grovt tyveri/innbrudd fra et treningssenter i Gjerstad. I tidsrommet 03.00 – 06.00 skal noen ha brutt seg inn gjennom hovedinngangsdøren å stjålet et kassaapparat med penger og en bærbar pc. Senere i dag ble kassaapparatet funnet igjen like i nærheten, men pengene manglet. Saken vil bli undersøkt nærmere av Gjerstad lensmannskontor.

**KRISTIANSAND: Bråk på restaurant

13.24** fikk politiet melding om at to personer ikke ville forlate Egon. Mens patruljen var på vei til stedet forsvant de to gjestene allikevel, og patruljen returnerte.

**VEGÅRSHEI: Bil i fjellveggen

14.23** fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt inn i fjellveggen ved Ubergsmoen i Vegårshei. Den kvinnelige sjåføren av bilen, og hennes to barn ble kjørt til sykehuset med lettere skader.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

14.29** fikk politiet melding om at det hadde vært tyveri fra en bil som hadde stått parkert ved Holterona båthavn. Tyvene hadde stjålet en koffert med diverse innhold, en lommebok og frontdekselet til stereoanlegget i bilen.

**GJERSTAD: Innbruddsforsøk

15.34** fikk politiet melding om et innbruddsforsøk på Jokerbutikken i Gjerstad. Tyvene hadde forsøkt å komme seg inn ved å bryte opp to forskjellige dører, men klarte det ikke.

**GRIMSTAD: Forsøk på biltyveri

16.16** fikk politiet melding fra en bileier om at noen hadde forsøkt å stjele bilen hans.

**ARENDAL: Biltyveri

16.37** fikk politiet melding om at noen, i tidsrommet mellom 07.30 -15.30 hadde stjålet en sort Golf fra Bratthenget i Arendal. Bilen har registreringsnummer PC90921. **ARENDAL: Frastjålet veske

15.45** møtte en kvinne opp på politistasjonen i Arendal. Hun opplyste om at noen hadde stjålet vesken hennes mens hun var inne å kikke på båtene på båtmessa. Politiet har rutinemessig informert vaktene på messen om saken, og bedt de om å være litt ekstra oppmerksomme.

**KRISTIANSAND: Bil i tunnelveggen

17.46** fikk politiet melding om at en bil hadde kollidert inn i veggen i Oddernestunnelen. Ingen personer kom til skadet i uhellet, men politiet måtte sende ut en politipatrulje for å sørge for at det ikke skulle oppstå trafikale problemer på stedet. Kort tid etterpå ble bilen fjernet.

**GRIMSTAD: Båttyveri

17.51** møtte en båteier opp på vakta i Grimstad og meldte sin 15 fots Windrace-jolle stjålet. Båten, som er hvit og blå, var også påsatt en 25 hestekrefters påhengsmotor, også denne var blitt tatt. Tyveriet skal ha funnet sted i løpet av den siste uka.

**ARENDAL: Innbrudd

18.25** fikk politiet melding om et innbrudd fra en bolig på Rykene. Tyvene hadde knust inngangsdøren, og rotet rundt i leiligheten. Saken blir fulgt opp i løpet av morgendagen.

**GRIMSTAD: Båttyveri

18.29** møtte en båteier opp på vakta i Grimstad og meldte sin 14 fots Fun-jolle stjålet. Båten er helt ny. Tyvene fikk også med seg en 30 hestekrefters påhengsmotor. Tyveriet skal ha funnet sted i løpet av det siste døgnet.

**GRIMSTAD: Slagsmål

18.56** fikk politiet melding om slagsmål i Storgaten i Grimstad. Det viste seg at to personer har vært uønsket på en adresse, og blitt kastet ut. Dette førte til noe krangling, men politiet fikk vist de to vekk.

**KRISTIANSAND: Hytteinnbrudd

19.33** fikk politiet melding om innbrudd i en hytte på Ålefjær. Tyver hadde stjålet en 6hk påhengsmotor.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

19.50** fikk politiet melding om innbrudd i en bil i Arendal. Tyvene hadde stjålet en cd-spiller, og saken er blitt anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kranglete person

20.17** fikk politiet melding om at en person oppførte seg kranglete og truende på Amigos restaurant. Politiet ble bedt om hjelp til å fjerne de to personene, noe de også gjorde.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

20.54** fikk politiet melding om innbrudd fra Varodd Industrier i Rigedalen. Tyvene hadde knust en vindusrute, og stukket av gårde med flere pc-er.