(Trykk på play-knappen for å spille av innslaget. Du kan også se videoen her.)

Foto: Privat

KRISTIANSAND: Erik Jenssen ble meldt savnet forrige mandag da han ikke kom hjem eller møtte på jobb etter en bytur natt til søndag. Politiet har uttalt at de tror at de leter etter en omkommet person, og det har også moren til Erik Jenssen sagt. Men Anne Jenssen vil ikke tenke den tanken.— Jeg klarer ikke helt å forestille meg at Erik ikke er her mer. Jeg vet ikke helt hva den teorien går ut på, men Erik er så snill og omtenksom at han ville aldri ha gått bort av egen fri vilje uten å ha gått på jobb eller sagt ifra til oss. Så det lyder jo ikke positivt. Men jeg håper, jeg håper, sier hun til fvntv.

Les også: Timene før Erik Jenssen forsvant

Leter selv

Politiet har søkt i flere dager med båt og dykkere i havnebassenget i Kristiansand. De har gjennomført hundesøk i skogholt og langs jernbanelinja i retning av Erik Jenssens bolig på Dalane. Letemannskap har også gått manngard i området ved 24-åringens bolig. Alt har vært resultatløst, og politiet har derfor avsluttet sin operative innsats. Men det stopper ikke familien til Jenssen i å fortsette å lete.

— Det er ikke noe tips i saken, så politiet har latt det foreløpig ligge. Men vi går ut og leter selv. Vi har satt opp plakater. Vi har lett i skogen fra sentrum og hjem til boligen til Erik. Vi har gått helt på måfå rundt i sentrum, forteller søsteren.

Hun har også vært i kontakt med vitner som kan ha sett broren kvelden da han forsvant.

— For oss er det veldig viktig å få høre om humøret til Erik den kvelden, hvor påvirket han var av alkohol. Vi har spesielt to vitner som vi synes det er interessant å komme i kontakt med, sier hun.

- Var i kjempegodt humør Familien var i kontakt med et vitne i går som skal ha snakket en halvtime med Erik på lørdagen rundt klokken ett på Harvey's.

— Han bekrefter at Erik var i kjempegodt humør, og det er veldig godt å høre. Samtidig sa han at Erik ikke var full i det hele tatt, bare i vanlig byhumør, forteller Jenssen.

I morgen skal familien snakke med det andre vitnet. Utover det sier Jenssen at hun og familien bare må ta en dag av gangen.

— Så håper jeg at alle som har sett ham denne kvelden kan komme med tips så vi vet hvor vi kan lete, oppfordrer hun.