**KRISTIANSAND: Innbrudd på Gimle VGS

00.30** Får politiet melding om det har vært innbrudd på Gimle videregående skole i G-fløyen. Flere bærbare pc-er er stjålet. Ingen er foreløpig pågrepet og det er uklart hvordan innbruddstybene har tatt seg inn i bygget.

**TVEDESTRAND: Slagsmål

00.48** Politiet får melding om slagsmål ved Fjordhotellet i Tvedestrand. Dørvakten prøver å få stagget kamphanene. Det skal ha vært et personlig forhold mellom partene som lå bak konflikten. Fornærmede, en 24-åring fra Tvedestrand ble brakt til legevakt med mindre skader. Det er opp til han om han vil anmelde.

**ARENDAL: Beruset mann

01.35** En 43-åring måtte tilbringe natten i arrest da han ikke etterkom politiets pålegg i Pollen i Arendal.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.26** Et vitne observerer en mann som slår ned en 19-åring nede ved jernbanestasjonen i Henrik Wergelandsgate i Kristiansand. Vitnet prøvde å stoppe en taxi som gjerningsmannen satt seg inn i rett etter episoden. Taxien stoppet ikke og mannen er ikke pågrepet. 19-åringen fra Lillesand ble brakt til legevakt og skal ha skadet seg da han gikk i bakken etter slaget.

**KRISTIANSAND: 22-åring bråket

03.09** En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i fyllearrest og anmeldt for ordensforstyrrelser etter at han skal ha spasert på panseret på en bil og bråket. Fotmerkene på bilen stemmer overens med mannens skoavtrykk.

**MANDAL: Brann i bolighus

03.07** Les mer her