**ARENDAL: Tyveri

12.05:** En kvinne på 48 år fra Fevik ble pågrepet med søppelsekk nytt tøy. Tøyet hadde merkelapper og ut fra merkelappene ble tøyet sporet til flere klesforretninger. Kvinnen ble tatt inn til avhør.

**KRISTIANSAND: Narkotika

14.30:** En kvinne (43) ble pågrepet i Vestre Strandgate med brukerdose amfetamin i en sprøyte. Kvinnen ble plassert i arresten og venter på å bli avhørt.

**FLEKKEFJORD: Tyveri

14.40:** Politiet fikk melding om at en Honda moped av modellen Camino Moped hadde blitt stjålet i Nygaten i Flekkefjord. Mopeden har registreringsnummer RZ2234 og er sort av farge.

**BIRKELAND: Innbrudd

14.50:** Uvedkommende gjester tok seg inn i en bod på baksiden av en bedrift på Birkeland. Ukjent om noe stjålet.

**KRISTIANSAND: Narkotika

15.10:** Politiet i Kristiansand tok inn en mann (18) som var i besittelse av narkotika. Det er ikke kjent hvilket narkotisk stoff og hvor mye narkotika mannen ble tatt med.

**ÅMLI: Tyveri

15.30:** Politiet fikk melding om tyveri av en gul vedkløyve til traktor. Tyveriet skjedde fra et ubebodd gårdsbruk og kan ha skjedd så tidlig som månedsskiftet november / desember.

**KRISTIANSAND: Brukte stjålet kredittkort

16.00:** En person var innom en urmaker Kristiansand og kjøpte en relativ verdifull klokke. Klokken, som kostet over 9000 kroner, ble betalt med et stjålet kredittkort. Gode opplysninger om kjøperen og operasjonsleder Toralf Jørgensen tror det er snakk om en konkret kjenning av politiet.

**FLEKKEFJORD: Berusede menn

16.58:** NSB meldte fra til politiet om to berusede menn på toget mot Stavanger. Toget ankom Sira stasjon rundt 17.30. Politi fra Flekkefjord rykket til stasjonen for å ta mennene bort fra toget.