**ARENDAL: Vinglete kjøring

23.38:** En bil blir observert kjørende svært vinglete i Nygårdsveien i Arendal. Politiet stanser bilen, og det blir tatt blodprøve av føreren, som er 24 år gammel.

**KRISTIANSAND: Støy fra leilighet

00.02:** Det blir rapportert om høy musikk og bråk fra en leilighet i Kristian IVs gate. Politiet møter opp på adressen, og får roet festen ned.

**HOVDEN: Festbråk

00.02:** På en fest med elever fra Den videregående skolen går det ei kule varmt, og politiet besøker festen. Saken vil få et etterspill.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

00.09:** Det er knust ei rute i en butikk i Dronningens gate i sentrum av Kristiansand. Skadeverket er anmeldt til politiet.

**GRIMSTAD: Innbrudd

00.10:** Det blir meldt om innbrudd i Kistevikveien i Grimstad.

**ARENDAL: Bråkete gjest

00.12:** Ved Pollen bar på Tyholmen blir en bråkete gjest bortvist fra stedet.

**GRIMSTAD: Spurte om veien, slo ned fotgjenger

00.25:** En mopedist stanser en person gående i Storgata i Grimstad for å spørre om veien. Vedkommende er høflig og forklarer hvor han skal kjøre.

— Mopedisten sa tusen takk, og så slo han til vedkommende. Deretter kjørte han avgårde, sier operasjonsleder Ove Austenå.

**MANDAL: Sparket i bilen

00.41** Patruljen stanser ved en bil på E 39 i Kirkeheitunnelen. En kar har stanset en annen bil, som ikke vil kjøre ham til Vigeland. Dermed begynner han å sparke i bilen. Politiet kommer til stedet og får ordnet opp.

**KRISTIANSAND: Møtte opp med balltre

00.43:** En mann forsøker å ta seg inn på utestedet Tollboden i Kristiansand med et balltre i sekken. Politiet må assistere dørvaktene.

**KRISTIANSAND: Full mann langs veien

01-06:** Politiet kjører hjem en overstadig beruset mann som er på trasketur langs Topdalsveien.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Leopold

01.12:** En kranglete gjest med litt for mye alkohol i blodet må få myndig veiledning fra politiet vekk fra utestedet Leopold i Vestre Strandgate.

**GRIMSTAD: Festbråk

01.25:** Fra en fest i Markveien i Grimstad ljomer musikken vel høyt utover nabolaget. Politiet ankommer festen, og får roet gemyttene. Og musikken.

**KRISTIANSAND: Nytt bråk på Leopold

01.25:** En hissig fyr som nekter å etterkomme vaktenes pålegg blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**SØGNE: Fartskontroll

01.57:** En 19 år gammel jente blir tatt i 110 km/t i 50-sonen langs Hølleveien i Søgne. En drosjesjåfør holder 78 km/t i samme sone, og begge mister førerkortet.

**ARENDAL: Bråkete gjest

02.03:** En kar som lager litt vel mye bråk, blir bortvist fra Fisherman's Pub i Arendal.

**GRIMSTAD: Catfight på beddingen

02.12:** To kvinner har slåss med hverandre på Beddingen i Grimstad. Den ene av dem, en kvinne på 32 år, blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**BIRKELAND: Hærverk mot telefonkiosk

02.21:** En stein er kastet gjennom et vindu i en telefonkiosk i Birkeland sentrum.

**ARENDAL: Blødende mann

02.37:** En mann har falt og slått seg ved Langbrygga i Arendal. Politiet kjører mannen til legevakten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Vestre

02.46:** Det blusser opp slagsmål utenfor Havana i Vestre Strandgata i Kristiansand. Etter mye om og men lykkes det politiet i å oppløse bermen.

**KRISTIANSAND: Full mann på fortauet

03.08:** En mann ligger på bakken uten puben Telfords i Kristiansand. Mannen er overstadig beruset, og blir kjørt til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Misbruk av høyttaleranlegg

03.20:** Fire gutter i 14-årsalderen fra Lund i Kristiansand har tatt seg inn i speakerbua på gamle stadion. Der står de og brøler i speakeranlegget til politiet kommer og setter en stopper for den tvilsomme moroa.

**LILLESAND: Slåssing

03.30:** To personer i 18-årsalderen blir anmeldt for ordensforstyrrelse, naturlig nok, siden de velger å slåss utenfor 7-11 i Lillesand.

**SØGNE: La seg på taxipanser

03.42:** Det var ikke tid for fotosession ved kvart på fire-tida i natt, da en 48 år gammel mann fra Søgne la seg på panseret til taxien han hadde kjørt med, og bulket det. Hendelsen inntraff i Kvernstien. Den sinte drosjekunden blir anmeldt for skadeverk.

**LILLESAND: Høy musikk

04.20:** I Furulia i Lillesand flommer det høy musikk fra et nachspiel i et privathus. Politiet får roet ned gemyttene.

**LYNGDAL: Presset av veien

04.32:** En bilfører havner utfor veien og ringer politiet.

  • Han sier han ble presset av veien av en rød, litauiskregistrert BMW, sier operasjonsleder Austenå.

Politiet stanser bilen litt seinere og får notert personalia. BMW-en hadde bare parklysene på under den hasardiøse nattekjøringen.

**SØGNE: Husbråk

04.32:** En mann innbringes til arresten etter husbråk i Søgne.

**ARENDAL: Innbrudd

04.42:** En dame våkner omkring kvart på fem av lyder i huset. Det viser seg at tre innbruddstyver har forsøkt å ta seg inn i huset hennes i Strømsveien i Arendal. Politiet rykker ut og pågriper tre personer på 24, 18 og 21 år.

**FLEKKEFJORD: Sjekte på grunn

06.00:** Ei sjekte har grunnstøtt utenfor Flekkefjord. Det er tyskere i en båt som har feilnavigert, og som står fast på skjæret. Redningsskøyta Ægir drar ut og bistår tyskerne.

**LYNGDAL: Bil av veien

09.45:** En bilfører har kjørt i i grøfta ved Kvås på riksvei 43. Bilen har havnet på taket, men det skal ha gått greit med føreren.

**KRISTIANSAND: Stjålet kassaapparat

10.31:** I løpet av natta er det blitt stjålet et kassaapparat fra en butikk i Henrik Wergelandsgate.

**KRISTIANSAND: Victoria-trøbbel

10.55:** En kar begynte festen litt tidlig på Victoria i Kristiansand lørdag. Han kaster en kvinnelig gjest i veggen, og da er det etter norsk lov slutt på festen. Mannen, en 28-åring fra Kristiansand, blir resolutt satt i arresten der han kan tenke seg litt om.

**VENNESLA: Stjålet moped

11.00:** En moped med kjennemerke KV 2276 er meldt stjålet fra en privatbolig i Venneslaveien i løpet av natten.

**MANDAL: Postkassevandaler

12.04:** Det er utført hærverk mot en postkasse i Mandal.

LYNGDAL: Stjålet påhengsmotor

13.47 På Eikeland i Lyngdal blir det meldt om tyveri av en 15 HK Yamaha påhengsmotor. Det skal også være stjålet flere motorer i området, men politiet har foreløpig ikke mottatt flere anmeldelser.

VENNESLA: Innbrudd

14.01 På Kuastøl i Vennesla har det vært innbrudd i et hus, som ligger nokså bortgjemt. Politiet vet foreløpig ikke hva som er stjålet, og huset er enda ikke undersøkt.

KRISTIANSAND: Lurte til seg penger

14.30 Søren Kristensen bakeri i Dronningens gate har hatt besøk av pengevekslere som svindler. Det er to damer som har kommet inn for å veksle penger, og klarte å lure til seg mer enn de skulle ha. Bakeriet oppdager for sent at de har blitt lurt, og kvinnene kommer seg unna med 1000 kroner for mye. Politiet sier at personene er beskrevet som sigøynere, og at de foreløpig ikke har funnet de.

VENNESLA: Innbrudd

14.56 På Kvås i Vennesla har det vært innbrudd i et verksted. Det er stjålet verktøy for rundt 20.000 kroner. Masse elektrisk verktøy er borte. Politiet har hatt en patrulje på stedet, og det er opprettet sak.

KRISTIANSAND: Havnet i tunnelveggen

15.02 En bil har snurret rundt i Haumyrheia tunnelen. Bilen havner i fjellveggen. En person blir fraktet til legevakten, men det er kun snakk om mindre personskader. Bilen hadde veldig dårlig dekk, og det er snakk om at føreren vil bli anmeldt for ikke å ha tilfredstillende dekk.